Hirdetés

2021 egyik legkellemesebb játéka már böngészőben is játszható

A Steamen is olcsón kapható játék böngészős változata ráadásul ingyen próbálható ki.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

Townscaper - egy olyan játék, amelyben kis épületeket készíthetsz el apró építőelemekből, ezek összességéből pedig aztán egy egész várost is. Maga a játék idáig csak Steamen volt kipróbálható, viszont elkészült hozzá a böngészős verzió, amely ráadásul ingyenesen kipróbálhatóTermészetesen ezen verzióban kisebb területet tudunk kezelni, mint a Steames megfelelőjében, ezen kívül viszont ugyanazokat a generált városokat tartalmazza.

A fejlesztő, Oskar Stålberg a Unity motorját használta ahhoz, hogy játékát más platformokra tudja költöztetni. Az eredeti verzióhoz hasonlóan az épületeket "beleejted" az óceánba egy kattintással, ezek pedig szépen lassan felgyűlnek és egy várost alkotnak. Ha egy máshogy kinéző épületet szeretnél építeni, akkor ezt a lerakott blokkok átrendezésével vagy -alakításával is el tudod érni. Nagyjából hasonló játékélményt is tud nyújtani, mint amikor egy kisgyerek megismerkedik a LEGO-val és életében először próbál készíteni valamit a különböző elemekből.

Ha pedig kész vagy a városoddal, úgy abban az esetben a link "#" utáni részét kimásolva be tudod illeszteni a Steames verzióba is, amely cikkünk megjelenésekor 4.99 dollárért kapható, viszont jóval több lehetőséged is van városod bővítésére, mint a böngészős változatban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés