Hirdetés

Ez a mi véleményünk aJurassic World: Krétakori tábor 4. évadáról

Megérkezett a dinós kaland folytatása a Netflixre! Eláruljuk nekünk, hogy tetszett! Na és neked?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

A főszreplők, Darius, Brooklynn,Yaz, Kenji, Sammy és persze Ben fél évig kereste a kiutat az Isla Nublar-ról. Kedvenceik végül orvvadászoknak köszönhetik megmenekülésüket. Bár a vadászok dínóeleséggé váltak, jachtjukat hátrahagyták, így Kenji kapitány és matrózai elhagyhatták a szigetet.

Ezzel akár véget is érhetet volna a sorozat, de ugye mindig van egy nagyobb hal... Ha emlékeztek még Jurassic World: Bukott birodalom elején Eli Mills emberei elszabadították a Mosasaurust, ezt az eseményt a Krétakori tábor harmadik évadában is láthattuk, persze más szemszögből.

Ez a kis hal pedig mindent nagy szívesen megrágcsál cápát, Pteranodont, tengeralattjárót, de akár jachtot is. A nem túl szerencsés találkozás után főszereplőink egy újabb szigeten lyukadnak ki, ami sok kellemetlen meglepetést rejt. Már kezdték elhinni, hogy megszabadultak a dinóktól és erre újra belecsöppennek a Jurassic-élménybe. Most azonban a hűha élmény elmarad és egyből a sikítás és futás kap szerepet. További infókért katt a lenti linkre!

Nektek tetszik a sorozat? Vártátok már az új évadot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés