Hirdetés

Silco a TFT után a Szurdokba is megérkezhet?

Riot Reav3 mesélt arról, hogy a TFT után vajon bekerülhet-e az Idézők Szurdokába is a karakter.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

Teljes meglepetésként érkezett a hír december elején, hogy az Arcane-ból megismert egyik teljesen új főszereplő, Silco már februárban bekerül a TFT-be, így ő lesz az első olyan karakter, akit a sorozatból hoztak át a játékba. Természetesen az utóbbi időben az is téma volt, hogy vajon ki lehet az első olyan karakter, akit nem csak TFT-be, de az Idézők Szurdokába is berak a Riot.

Túl sok biztos információt még mindig nem tudunk, de úgy tűnik, hogy biztosan nem Silco lesz az, aki először a Szurdokra lép. Riot Reav3 szerint ugyanis egyetlen nagy kérdést nem sikerült megválaszolniuk: Mit is csinálna a játékban Silco?

"A körvonalai például egyáltalán nem ütik meg a mi egyedi mércénket, hogy teljesen tisztán átlátható legyen a játék, ez pedig nagyon fontos a LoL-ban" - kezdte Reav3 a Redditen. "Ráadásul nincs egy olyan szembeötlő ereje, ami jól mutatna egy LoL hős kitben. Mindkét problémát problémát meg tudnánk oldani természetesen, de akkorra már biztos nem az a karakter lenne, akit megszerettek a nézők. Mindez persze nem azt jelenti, hogy Silco sosem jelenhet meg a Szurdokon, de egyelőre erre semmilyen tervünk nincs."

Attól viszont nem kell félni, hogy ne érkeznének Arcane szereplők 2022-ben a Szurdokra, ugyanis Riot Mireles szerint mindenki izgatott a fejlesztőknél, hogy létrehozhassanak egy karaktert a sorozatból, azonban csak akkor, ha tényleg van értelme egy MOBA világban is. Leginkább olyan karakterekre érdemes tippelni, akiknek szembeötlő erejük vagy imázsuk volt, amit nagyobb változtatások nélkül berakhatnak a játékba.

Szerintetek ki illene bele a játékba leginkább?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés