Hirdetés

LOL - Kled változtatások készülőben

Kled és Skaarl izgalmas időknek néznek elébe, csak azt nem tudjuk még, hogy ez milyen hatással lesz rájuk.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Summer 2021

Vitality vs. Virtus.pro

Hirdetés

A Riot teljesen átdolgozza Kled-et, kiküszöböli a Tántorgó lovag összes hibáját, és néhány praktikus változtatást ad neki a League of Legends 12. szezonja előtt. Mindezen törekvés arra irányul, hogy a domináns tankos buildel szemben, visszatérjünk a gyökereihez, vagyis a bruiser osztályhoz. Igaz, Kled messze nem a legnépszerűbb LoL bajnok, viszont ha tankra épít, győzelmi aránya  eléri az 52.46%-ot, ami igen erősnek mondható. Ez alapján vált az Idézők Szurdokának igazi csendes gyilkosává, hiába szánta a Riot más utakra. Konkrétan brusiernek készült, nem tanknak, így az egyensúlyért felelős csoport átalakításokat fog végrehajtani annak ellenére is, hogy valószínűleg ez a győzelmi arány hanyatlását eredményezi majd.

A League of Legends 11.24-es javításának megerősített „értékváltozásai” között szerepel, hogy Skaarl alap HP-ját Kled sajátjának számítják, ami csökkenti az olyan életerő orientált tárgyak scale-elését, mint a Titanic Hydra és a Sunfire Aegis, amelyeket a hős gyakran használ. Ez a változtatás több teret ad majd Klednek a sebzés tárgyak építésére, lehetővé téve számára, hogy megvalósítsa azt a bizonyos bruiser fantáziát. A Kled E cooldownja is csökken, míg az AD aránya pedig nő.

“A cél itt az volt, hogy elmozdítsuk a tank build priorizálását, de azért kompenzáljuk sebzéssel, hogy ne váljon gyatrává, amint ez kibontakozik gyakorlatban, látni fogjuk, hogy miből mennyire van szükség.” - mondta “Phlox” az egyik fejlesztő.

Phlox felmérte a Kled játékosbázist további buff ötletekért, beleértve a Klednél régóta fennálló hibáinak javítását, és néhány új minőségi funkció hozzáadását. Az egyik növeli a visszaszerelési csekk értékét (visszaugrási idő Skaarl-ra), ami azt jelenti, hogy Klednek nem szabad olyan gyakran meghalnia teljes eszetlenséggel bízván abban,hogy hamarosan vissza ugorhat a háziállatára. Ez felsorakoztatja majd más hősökkel is, mint például Gnar és Viego, akik gyakorlatilag azonnali átalakulásokon mennek keresztül. A sebezhetetlenség megszüntetése eséskor, a csak fél életerővel való újjászületés, valamint az E visszahúzásának konzisztencia buffjai szintén benne lehetnek a pakliban.

Miután az összes hibajavítást és apró változtatást végrehajtották, a Riot mérlegeli, hogy szükség van-e további buffokra. Vi-nek a League of Legends 11.22-es javításában kapott hasonló átadása – ami csak pár hibajavítás volt – a győzelmi aránya az egekbe szökött, és ugyanez megtörténhet Kled esetében is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

https://www.youtube.com/watch?v=azhzBF--Gw4

Hirdetés
Hirdetés
11 db hozzászólás
 • apheliospontgg 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • Detrix 1 hónapja
  A magekkel persze ezt nem tudják megtenni.
  0 0 Válasz
 • Roland1328 1 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • centre_syrup 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Boom
  0 0 Válasz
 • Bitangmester 1 hónapja
  Kár érte!mivel nem igazàn örülök ennek a vàltoztatásnak! Skaarl alap HP-ját Kled sajátjának számítják. Főleg ez eree magyarázatot kaohatok? Nem egészen értem , akkor egybe lesz skaarl és kled hp ja?
  0 0 Válasz
 • Kier 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • dragon6353 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • Ndavid96 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • Uvegtigris 1 hónapja
  GG
  0 0 Válasz
 • oOoNARAXoOo 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés