LOL - Kled változtatások készülőben

LOL - Kled változtatások készülőben

Kled és Skaarl izgalmas időknek néznek elébe, csak azt nem tudjuk még, hogy ez milyen hatással lesz rájuk.

A Riot teljesen átdolgozza Kled-et, kiküszöböli a Tántorgó lovag összes hibáját, és néhány praktikus változtatást ad neki a League of Legends 12. szezonja előtt. Mindezen törekvés arra irányul, hogy a domináns tankos buildel szemben, visszatérjünk a gyökereihez, vagyis a bruiser osztályhoz. Igaz, Kled messze nem a legnépszerűbb LoL bajnok, viszont ha tankra épít, győzelmi aránya  eléri az 52.46%-ot, ami igen erősnek mondható. Ez alapján vált az Idézők Szurdokának igazi csendes gyilkosává, hiába szánta a Riot más utakra. Konkrétan brusiernek készült, nem tanknak, így az egyensúlyért felelős csoport átalakításokat fog végrehajtani annak ellenére is, hogy valószínűleg ez a győzelmi arány hanyatlását eredményezi majd.

A League of Legends 11.24-es javításának megerősített „értékváltozásai” között szerepel, hogy Skaarl alap HP-ját Kled sajátjának számítják, ami csökkenti az olyan életerő orientált tárgyak scale-elését, mint a Titanic Hydra és a Sunfire Aegis, amelyeket a hős gyakran használ. Ez a változtatás több teret ad majd Klednek a sebzés tárgyak építésére, lehetővé téve számára, hogy megvalósítsa azt a bizonyos bruiser fantáziát. A Kled E cooldownja is csökken, míg az AD aránya pedig nő.

“A cél itt az volt, hogy elmozdítsuk a tank build priorizálását, de azért kompenzáljuk sebzéssel, hogy ne váljon gyatrává, amint ez kibontakozik gyakorlatban, látni fogjuk, hogy miből mennyire van szükség.” - mondta “Phlox” az egyik fejlesztő.

Phlox felmérte a Kled játékosbázist további buff ötletekért, beleértve a Klednél régóta fennálló hibáinak javítását, és néhány új minőségi funkció hozzáadását. Az egyik növeli a visszaszerelési csekk értékét (visszaugrási idő Skaarl-ra), ami azt jelenti, hogy Klednek nem szabad olyan gyakran meghalnia teljes eszetlenséggel bízván abban,hogy hamarosan vissza ugorhat a háziállatára. Ez felsorakoztatja majd más hősökkel is, mint például Gnar és Viego, akik gyakorlatilag azonnali átalakulásokon mennek keresztül. A sebezhetetlenség megszüntetése eséskor, a csak fél életerővel való újjászületés, valamint az E visszahúzásának konzisztencia buffjai szintén benne lehetnek a pakliban.

Miután az összes hibajavítást és apró változtatást végrehajtották, a Riot mérlegeli, hogy szükség van-e további buffokra. Vi-nek a League of Legends 11.22-es javításában kapott hasonló átadása – ami csak pár hibajavítás volt – a győzelmi aránya az egekbe szökött, és ugyanez megtörténhet Kled esetében is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

https://www.youtube.com/watch?v=azhzBF--Gw4

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.