Minden, amit a Holiday Ops 2022-ről tudnod kell

Minden, amit a Holiday Ops 2022-ről tudnod kell

Az idei Holiday Ops esemény biztos prémium tank nyitások ígéretével kecsegtet.

A World of Tanks idei Holiday Ops eseménye december 9-én reggel 7 órakor kezdődik, és egészen január 10-e reggel 7 óráig tart. Idén az Ünnepi Hangulatot több lehetőségünk is lesz kiépíteni, ami a legnagyobb bónuszokat és jutalmakat adja a játékosoknak. Egyrészt teljesíthetjük Arnie küldetéseit, illetve azokat, amiket napi szinten vagy épp adventi ajánlatból kapunk. Ezekért a küldetésekért egyedi 2D álcázást, játékbeli jutalmakat és magát Arnold Schwarzeneggert is megszerezhetjük.

Az esemény ismét a kis és nagy ládákról szól, amik közül a kicsiket normál játékkal, a nagyokat pedig mélyen a pénztárcánk mélyére nyúlva szerezhetjük meg.

Dekorációs elemek szintek nélkül

Míg a korábbi eseményeken egyes szinttől ötös szintig szerezhettetek díszeket, addig most nem lesz szintje a díszeknek, cserébe mindegyiknek meglesz a maga története, és teljes mértékben eldöntheti mindenki magának, hogy mit szeretne kirakni a garázsába.

Kis dobozok szerzése és tartalma

A napi küldetésekből 1-4 dobozt, Arnie különleges küldetéseiből 3 dobozt, az adventi naptárból pedig 1 dobozt szerezhettek, -az utolsó adventi küldetés hármat ad majd.

Ajándékozd meg egy barátodat

További újítás, hogy ajándékot küldhettek barátaitoknak a Poston keresztül, ezért cserébe pedig további jutalmakat szerezhettek, hiszen a játék megjutalmaz azért, ha jót teszel valakivel.

Fejleszd gyorsabban tankjaidat

Minél több díszt gyűjtöttél, és minél feljebb tolod a garázsod Ünnepi Hangulatát, annál több bónusz oldódik fel, így lehetőségünk lesz kiválasztani tier V-X közötti tankokat, amiknek harci XP, legénységi XP és szabad XP szerzési faktorát tolhatjuk feljebb.

Karácsonyi hangulat nagy dobozokból

A díszeket, amikkel gyűjteményünkből 2D stílusokat oldhatunk fel, valamint növelhetjük garázsunk Ünnepi Hangulat szintjét, nemcsak kis dobozokból, hanem nagyokból is szerezhetünk, de ezeket a dobozokat csak valódi pénzért szerezhetjük meg. Ezek tartalmáról hamarosan bővebben is beszámolunk nektek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.