Irányíthatjuk-e mi Zaun rettegett főgonoszát valamikor?

Silco karaktere megérkezhet az Idézők Szurdokába is? A Riot válaszolt a pletykákra.

Mint arról már beszámoltunk, az Arcane sorozat nagy sikert aratott, és nem csak a League of Legends rajongók körében. Globális népszerűségnek örvendhet a sorozat, melynek hatására sok új ember is kedvet kapott a játék kipróbálásához. Vannak akik a League of Legends-ért rajonganak, míg mások a Taktikus csapatharc, vagy a Legends of Runeterra bűvöletében találják meg a kikapcsolódást, de egy dolog közös bennük, mégpedig a rajongás. Nem kell sok, pontosabban csak egyetlen epizód ahhoz, hogy a játékosok karakter adaptációkért esedezzenek a sorozatból. Az elején nyilván a szórakoztatóbb figurák kerültek terítékre, de mire kettőt pislogtunk véget ért a sorozat, és olyan szereplők személyiség kibontakozásának lehettünk tanúi, hogy a szavunk is elállt. Nem okoz meglepetést senkinek, aki kompetens a sorozatban, hogy Zaunt, és az egész alvilágot markában tartó Silco, aki voltaképpen “gonosz”, elnyerte a közönség szimpátiáját. Ez a cikk nem az ő személyiségének elemezgetéséről szól ugyan, de határozott, javarészt agresszív fellépései ellenére, egy nagyon szerethető karakter (talán a sajnálata miatt). Bárki bárhogyan is érez a személyét tekintve, az biztos, hogy nagyon sokat ki lehetne hozni az ő lényéből, és ezt természetesen a Riot Games is pontosan tudja.

A múlt heti bejelentés alapján biztosan meg fog érkezni a TFT világába, melynek hallatán a rajongók már a képességeit kezdték el találgatni, ha megérkezik majd az Idézők Szurdokába is. De megérkezik vajon? A válasz sajnos kiábrándító lesz azoknak, akik Silco main-ként mutatkoznak már be barátaiknak. A fő probléma Silco összetettsége.

Egyrészt a sziluettje közel sem érné el az egyedi sziluettsávunkat, ami nagyon fontos a [League of Legends] játékmenetének egyértelműsége szempontjából” – mondta Ryan 'Reav3' Mireles vezető producer a Redditen.

Nincs egyértelmű erőforrása, amiből egy jó League of Legends karakterkészlet lehetne.”

Megkísérelhetnénk megoldani mindkét problémát, de ezzel valószínűleg annyira különbözne attól, aki a sorozatban volt, hogy többé nem ő lesz az a karakter, akibe mindenki beleszeret.

Azért a Riot Games megnyugtatta a rajongókat, hiszen nem tettek pontot még az “i”-re. Egyenlőre rengeteg dologgal kell foglalkozniuk, és Silco elkészítését nem érzik kulcsfontosságúnak most, de nem zárkóznak el tőle a jövőben. Ha a szurdokban egyenlőre nem is, de 2022 elejétől a Taktikus csapatharcban mindenképp lehetőségünk lesz másmilyen kontextusban is látnunk Jinx mentorát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!