A Riot bejelentette az érkező Event Pass változtatásokat

A Riot bejelentette az érkező Event Pass változtatásokat

Kisebb játékbeli, annál nagyobb Event Pass változtatások érkeznek a játékba

Aki régóta vívja már csatáit az Idézők Szurdokában, az tapasztalta, hogy minden év elején az új szezont, számos változtatás övezi. Ezek alkalmanként hatalmasak is lehetnek, egész játékot átreformálóak, idén viszont szerencsére azért nem kell az alapoktól újra megtanulnunk játszani. Egy-két új sárkány, rúna változtatások, pár tárgy változás, szóval semmi egetrengető. Megkapjuk a frissítéseket, nem laposodik el a játék, és agyvérzést sem kapunk. Az idei szezonnak viszont az érdekessége lesz, hogy valami olyan dolgon változtatnak a fejlesztők, amin eddig még nem, ez pedig nem más, mint az “Event Pass”-ok jutalmazása, és menete. Nem máskor szembesülhetünk az újdonsággal, mint december 9-én a Debonair esemény kezdetekor. Az újítás eltávolítja a jelenlegi pontrendszert, és ehelyett a játékosokat a lejátszott idő alapján jutalmazza.

Működése játékokra lebontva :

A játékban eltöltött minden perc után  Vereség esetén Győzelem esetén
PVP, Aram, és az esemény játékai 4 6
TFT 2 3
Bot Game 1 2

Bár ezekkel a módszerekkel lehet pontokat szerezni az események során, a Riot a küldetésekben is feltárt néhány változást.

Heti nyereményküldetések: Szerezz 1650 pontot játékokkal és győzelmekkel.

Orb Missions: Szerezz 4500 pontot

Token Bank küldetések: Szerezz 400 pontot


Hatalmas változás következik az Event Pass Tokens terén is. A játékosok többé nem kapnak tokeneket minden játék után, hanem 400 pontot kell szerezniük. Ez 20 tokennel jutalmazza az embereket, ami újra és újra megismételhető. Ez a változtatás a játékosok idejének tiszteletére irányul, és arra ösztönzi az embereket, hogy ne a lehető legrövidebb játékmódokba álljanak ezután sorba a gyors farmolás végett. A Debonair esemény december 9-én indul, az év utolsó patch-ével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!