Új taggal, a hamarosan érkező 4. filmet reklámozó

Új taggal, a hamarosan érkező 4. filmet reklámozó "játékkal" bővül a Mátrix-univerzum

A kezdeti pletykák, amelyek a készülő címről szóltak, végül megerősítést nyertek, de nem abban a formában, amelyre talán sokan számítottak.

Bár a Mátrix-sorozat eddigi utolsó része, a Forradalmak 2003-ban került a mozikba, végül a szó szoros értelműben hű lesz az idén december 23-án megjelenő Feltámadásokhoz, amellyel f̶e̶l̶t̶ám̶a̶d̶ folytatódik tovább a történet. Azonban nem ez az egyetlen, amely még idén megjelenik, ugyanis érkezik a The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Pár napja először az alábbi képet fedezték fel a PlayStation Network fájljai között. Akkor még semmilyen információt nem lehetett tudni róla a nevén kívül, illetve azon, hogy "PS5-re fog érkezni". A kép futótűzként terjedt többek között Redditen is, de több konkrétumot ekkor még nem tudtunk.

A tegnap délután során azonban előtölthetővé vált Xboxra és PlayStationre a "játék" - amely igazából nem is egy játék lesz, hanem a leírás alapján egy úgynevezett techdemó, és az érkező Feltámadások című mozifilm egy különleges, interaktív reklámja lenne. A programot a film készítői, valamint az Epic Games szakemberei közösen készítették el és az Unreal Engine 5 motorját használja. Több részletet viszont majd csak a The Game Awardson tudhatunk meg, mely december 10-én lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!