A 2021-es V4FSF offline szakaszának csapatai a verseny után - SINNERS

A 2021-es V4FSF offline szakaszának csapatai a verseny után - SINNERS

Az IOC alatt koronázatlan királyok voltak, LAN-on viszont nem tudta tartani a tempót a SINNERS.

2020-ban nem, idén viszont újra volt a V4 Future Sports Festival, újra volt CS:GO bajnokság és újra Budapesten játszottak a világ legjobb CS:GO csapatai. Nem volt persze egyszerű bejutni a 12 fős LAN-ra, sokaknak már a nyílt selejtezők első percétől kezdve küzdeniük kellett, végül azonban számukra is kifizetődött a munka.

A rekord nézettséggel záródott verseny utána arra voltunk kíváncsiak, hogy mire is voltak képesek a csapatok, honnan indultak és meddig jutottak, illetve, hogy milyen tervekkel állnak a nyakunkon lévő, 2022-es profi CS:GO szezon előtt.

SINNERS

Furcsa egy ötös a SINNERS cseh csapata, hiszen bár nem olyan rég óta játszanak együtt ezen a név alatt, játékosaikat már rég óta ismerjük. Nem kapnak akkor rivaldafényt, mint más feltörekvő csapatok, mégis sokszor meglepetés okoznak. Sajnos utóbbi állítás negatív irányba is igaz, ahogy azt láttuk a 2021-es V4 Future Sports Festivalon is.

Az International Online Cup mezőnyébe utolsóként érkeztek, méghozzá az európai selejtezőből. A csapat már akkor is a HLTV top 30-as listáján volt és éppen olyan eredményeket tudhattak maguk mögött, mint a G2 elleni 2-1-es győzelmük az ESL Pro League 14. szezonjából. Az IOC legfélelmetesebb csapataként jártak fel rendszeresen a szerverekre és bizony a többiek nem is bírtak velük. 

Az IOC alatt mindössze négy meccse volt a cseheknek, hiszen veretlenül meneteltek végig a versenyen, sőt, még pályát sem veszítettek az International Online Cup mérkőzései alatt. Pontosan tudjuk azonban, hogy más otthonról, online játszani és más LAN-on megtartani ugyanazt az erős játékot. Ebbe sajnos beletört a bicskája a SINNERS-nek is.

A Play-In csoportköréből még kijutottak, de már onnan sem olyan magabiztosan, mint ahogy azt az IOC alapján vártuk volna. Nyoma sem volt oskar parádés clutch helyzeteinek, ahogy SHOCK és NEOFRAG futószalagon gyártott fragjei is késtek. Mintha egy másik SINNERS lett volna szerveren, akiknek aztán a Main Stage csoportköre nem is hozott sok sikert. Az Entropiq és a Movistar Riders elleni vereség után búcsúzni kényszerültek a versenytől, összességében pedig az erős középmezőnyben, a 7-8. helyen zártak.

Ők azonban nem adták fel ezek után sem. Nem volt csere, közösen folytatták és folytatják a munkát. Jelenleg a HLTV ranglista 27. helyén állnak és az ESEA 39. európai Premier szezonjában játszanak, ahol nem kisebb a tét, mint az ESL Pro League 16 selejtező bajnoksága.

A SINNERS V4FSF galériájáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!