A 2021-es V4FSF offline szakaszának csapatai a verseny után - eSuba

A 2021-es V4FSF offline szakaszának csapatai a verseny után - eSuba

Nyolc helynyi ugrást jelentett az eSubának a 2021-es V4FSF a HLTV-n.

2020-ban nem, idén viszont újra volt a V4 Future Sports Festival, újra volt CS:GO bajnokság és újra Budapesten játszottak a világ legjobb CS:GO csapatai. Nem volt persze egyszerű bejutni a 12 fős LAN-ra, sokaknak már a nyílt selejtezők első percétől kezdve küzdeniük kellett, végül azonban számukra is kifizetődött a munka.

A rekord nézettséggel záródott verseny utána arra voltunk kíváncsiak, hogy mire is voltak képesek a csapatok, honnan indultak és meddig jutottak, illetve, hogy milyen tervekkel állnak a nyakunkon lévő, 2022-es profi CS:GO szezon előtt.

eSuba

Az eSuba ötöse furcsa helyzetben volt a 2021-es V4 Future Sports Festivalon, hiszen a csapat elindult az IOC-n is, nem jutottak tovább, de közben mégis. A nyílt selejtezőkben kezdtek, végül pedig bejutottak az IOC 8 legjobbja közé, ahol derekasan helytálltak, de a továbbjutásról lemaradtak. Az ONYX ötösét kellett volna elverniük az alsó ágon, bondikék azonban egy maratoni hosszúságú meccsen kerekedtek az eSuba fölé.

A csapat számára azonban itt még nem ért véget a sztori, hiszen Szlovákia delegáltjaként Budapestre utazhattak az offline döntőre, ahol nem csak sok szép győzelemmel gazdagodtak, de annak az ONYX-nak is visszavágtak, akik kiejtették őket az IOC-ból.

A két csapat a Play-In szakasz A csoprotjában játszotta a visszavágót, ezúttal pedig az eSuba volt az erősebb. Akárcsak az első találkozáskor, most is hosszabbításban tudott megnyerni egy pályát az ONYX, de ennél több babér nem termett nekik a visszavágón. Nuke-ot behúzták, Infernón és Mirage-on viszont összesen nyertek 12 kört.

SAvana1 73-mat pakolt bondikékra a Bo3 alatt, csapatát belőtte az A csoport első helyére, az ONYX ötösét pedig arra kárhoztatta, hogy még egy meccset játszanak a továbbjutásért. Bondikék ott is kikaptak, akkor már a SINNERS-től, így ettől tökéletesebb visszavágóról nem is álmodhatott volna az eSuba.

Bármennyire is eredményes volt azonban a játékuk az első meccseken, a Main Stage-hez érve elfogyott a lendület. A BIG és a Gambit ellen már kevés volt blogg1s vagy éppen sAvan1 egyéni játéka, mindkét meccsen kikaptak és nem jutottak tovább a rájátszásba.

Összességében a megosztott 7-8. helyen végeztek a SINNERS mellett, a verseny után pedig 8 helyet ugrottak előre a HLTV ranglistán. Azóta picit visszacsúsztak és jelenleg a 63. pozíciót őrzik, de bőven van még lehetőségük javítani. A játékosaik tehetségesek, köreikből azonban hiányzik a csapatmunka. Ha ezen javítani tudnak, jövőre akár a top 30 kapuját is döngethetik.

 A csapat galériájáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!