Holiday Ops 2022: Mire képes a Bofors Tornvagn?

Holiday Ops 2022: Mire képes a Bofors Tornvagn?

A World of Tanks egyik legújabb prémium harckocsiját, a svédek nehéz páncélosát mutatjuk be nektek.

A World of Tanks egyik legnagyobb dobása az évekkel ezelőtt elindított Holiday Ops 2022 esemény, ami mindig új tankokkal halmozza el a játékosokat. Ezek közül az egyik a Bofors Tornvagn, ami egy Concept 1B-hez hasonló keskeny toronnyal rendelkező tornyozós nehéz tank, amit szemtől-szemből szinte lehetetlen beütni, -legalábbis a saját szintjén.

A harckocsi meglehetősen lassú, ezenfelül lassan tölt újra és a célzási ideje is kétséges, így nehéz megállapítani, hogy mi lehet erre a tankra a legjobb felszerelés. Hosszas tesztelgetés után arra a következtetésre jutottunk, hogy a fejlesztett célzás, töltésgyorsító és stabilizátor hármas működik a legjobban, ezenfelül a fejlesztett célzás turbóra cserélhető olyan térképeken, ahol szükséges időben beérni a csatába. Tipikusan ilyen pálya Malinovka Encounter játékmódban.

Legénységi képességek: Testvériség, Hatodik érzék, Sima utazás, Kapáslövés, Javítás

A tank egyáltalán nem olyan erős, mint amilyennek első ránézésre tűnt, leginkább egy erősített T34-hez tudnánk hasonlítani, aminek legnagyobb előnye a 248 milliméteres átütési értéke, így farmolásra közel tökéletes, hiszen több társával ellentétben nem igényli a prémium lőszer használatát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.