Új magyar FACEIT HUB-ban fejlődhetsz és talán még a BP5 is felfigyel majd rád

Új magyar FACEIT HUB-ban fejlődhetsz és talán még a BP5 is felfigyel majd rád

Csatlakozz te is az új magyar FACEIT HUB-hoz!

Egyelőre még mindenki karácsonyi lázban ég, de lassan már a nyakunkon van a Szilveszter és az újévi fogadalmak is. Utóbbinak pedig mi más lenne jobb, mintsem megfogadni, hogy 2022-ben ráfekszünk a CS:GO-ra és sokat dolgozunk majd azon, hogy fejlődjön az egyéni játékunk?

Erre kínál most remek alkalmat a Pixel új, saját FACEIT HUB-ja. A magyar CS:GO krémjét felvonultató HUB-ban már több, mint 400, egész pontosan 412 játékos van, akik gyakorlatilag egész nap pörgetik a meccseket. A HUB pár napja indult, a cél pedig nemes egyszerű. Fogja össze a magyar közösséget, legyen egy profi HUB, adminokkal, aktív közöséggel, akik normális keretek között tudnak együtt játszani, együtt fejlődni.

Nem marad el persze az ösztönzés sem. Folyamatosan pörögnek a leaderboardok, ahol heti nyereményeket osztanak majd a játékosok között.

HETI NYEREMÉNY

  1. helyezett: 50.000 Ft Pixel vásárlási utalvány
  2. helyezett: 30.000 Ft Pixel vásárlási utalvány
  3. helyezett: 15.000 Ft Pixel vásárlási utalvány

A nagyobb szezonok alatt pedig tárgynyereményeket is lesznek. Ezeket egyelőre nem részletezték, de a HUB szabályzatában olvashatóak alapján, értékes periféria nyereményekre számíthatunk majd. Ha még ez sem lenne elég, nyilván a BP5 is folyamatosan figyeli majd a HUB-ot és ki tudja, talán innen kerülnek majd ki a jövő magyar profi CS:GO játékosai.

Téged is vár a Pixel FACEIT HUB-ja, kattints ide, ha csatlakozni szeretnél a közösséghez.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!