Bemutatkozott a Quantic Dream új Star Wars játéka

Bemutatkozott a Quantic Dream új Star Wars játéka

Egyetlen videót láttunk csak a Star Wars Eclipse-ből, de már most játszanai szeretnénk.

Sok izgalmas projekt mutatkozott be tegnap a 2021-es The Game Awardson, többek között a Quantic Dream új játéka is. A csapatot és eddigi játékait ( pl. Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Detroit: Become Human) már jól ismerjük, karakter alkotásban és történetírásban gyakorlatilag verhetetlenek a piacon.

Most pedig minden tudásukat átviszik egy Star Wars játékba, ami szakít a csapat eddigi címeivel és egy sokkal akciódúsabb kalandjáték lesz. Lehengerlő előzetessel mutatkozott be a Star Wars Eclipse, amiről sok mindent igazából nem tudunk még.

Az biztos, hogy a Quantic Dream készíti és, hogy sokkal kevésbé lesz interaktív film, mint a csapat előző játékai. Azt is tudjuk már, hogy az Eclipse a High Republic érában játszódik majd, jóval a Skywalker-éra történései előtt.

A sztori a viszontagságos peremvidék bolgyóira éa lakória fókuszál majd, a játék során pedig nem egy, de több irányítható karakterünk is lesz. Mind saját személyiséggel, saját történelemmel, saját sztorikkal, de valahogy mindegyükik majd a nagy egész felé tart. A Star Wars Eclipse egyelőre a fejlesztés egy korai szakaszában jár, sem megjelenése sem célplatformjai nem ismertek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!