Holiday Ops 2022: A M-IV-Y egy Super Renegade?

Holiday Ops 2022: A M-IV-Y egy Super Renegade?

Az amerikai páncélos minden várakozást felülmúlt, ráadásul egy új mechanikával is rendelkezik.

A M-IV-Y abból a szempontból egy Super Renegade, hogy sokkal jobb páncélzattal rendelkezik, mint a korábban a tier VIII-as prémium nehezek királyának kikiáltott amerikai nehéz páncélos, ráadásul egy rendkívül érdekes új játékmechanikával is rendelkezik. Ennek a lényege, hogy egy tartalék lánctalp található a hátsó futógörgőnél, így a tankunk akkor is mozgásban maradhat, ha a fő lánctalpat megsemmisítették.

Természetesen le lehet láncolni, amennyiben jó szögben lövik el, esetleg a tüzér repeszrombolóval mellé lő, a robbanási sugár pedig letépi mindkét lánctalpat, de ezt leszámítva szinte lehetetlen mozgásképtelenné tenni a harckocsit. Az előnye tehát a Renegadehez hasonló tűzerő, mozgékonyság és páncélzat, valamint rendkívül jó lövegsüllyedéssel rendelkezik, ellenben a tornyán éktelenkedő hatalmas kupola idegesítő gyengepont, amit rejteni csak minimálisan lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.