A 2021-es V4FSF offline szakaszának csapatai a verseny után - NDE AGO

A 2021-es V4FSF offline szakaszának csapatai a verseny után - NDE AGO

Sajnos az NDE AGO nem tudott csodát tenni a V4FSF-on egy ennyire friss felálással.

2020-ban nem, idén viszont újra volt a V4 Future Sports Festival, újra volt CS:GO bajnokság és újra Budapesten játszottak a világ legjobb CS:GO csapatai. Nem volt persze egyszerű bejutni a 12 fős LAN-ra, sokaknak már a nyílt selejtezők első percétől kezdve küzdeniük kellett, végül azonban számukra is kifizetődött a munka.

A rekord nézettséggel záródott verseny utána arra voltunk kíváncsiak, hogy mire is voltak képesek a csapatok, honnan indultak és meddig jutottak, illetve, hogy milyen tervekkel állnak a nyakunkon lévő, 2022-es profi CS:GO szezon előtt.

NDE AGO

A Wisla Krakow összefoglalójánál már röviden kiveséztük a lengyel CS:GO helyzetét. Sajnos az AGO sem veti meg a sorozatos cseréket, csak 2021-ben 6 játékosuktól váltak meg, gyakorlatilag nem volt olyan felállásuk, ami pár hónapnál többet együtt töltött volna.

A 2021-es V4 Future Sports Festivalra sem egy összeszokott felállással érkeztek, ami meg is látszódott a játékukon. Jelenleg hat játékossal és egy edzővel büszkélkedhetnek, hetük közül pedig közel mindenki lengyel származású, egyedül Denis "Grashog" Hristov öregbíti a bolgár játékosok névsorát. Budapestre NDE AGO-ként, teljesen lengyel felállással, Lengyelország delegáltjaként érkeztek.

Játékukat azonban nem élvezhettük sokáig. Kezdésként az eSubától szenvedtek egy szoros vereséget Nuke-on. A Bo1-es nyitómeccsük elúszott, ám onnan még lett volna visszaút. A vesztesek mérkőzésén azonban a SINNERS volt az ellenfelük. Oskarék beleszaladtak egy pofonba az ONYX ellen, de a lengyelekkel szemben már semmit sem bíztak a véletlenre. Szinte megszólalni sem hagyták őket, így az NDE AGO második mérkőzését is elveszítette, ez pedig már végezetes hiba volt.

A Main Stage első napján kiestek, sajnos a kidolgozatlan, legkevésbé sem összeszokott játékuk nem működött. Egy valamit azonban így is megmutattak, hogy a frissen igazolt, 18 éves Szymon "kRaSnal" Mrozek borzasztó nagy tehetség. A fiatal lengyel minden meccsen a hátán cipelte a csapatot, nem volt olyan szorult helyzet, amiért ne küzdött volna a végsőkig.

Fényes jövő állhat még előtte, akár csak az AGO előtt, ha sikerül végre felépíteniük egy stabil csapatot, ami nem hullik a darabjaira 3 hónap után.

Az NDE AGO galériájáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!