A 2021-es V4FSF offline szakaszának csapatai a verseny után - Entropiq

A 2021-es V4FSF offline szakaszának csapatai a verseny után - Entropiq

Fél év alatt jutottak el a HLTV 10 legjobb csapata közé, jövőre pedig a top 1 lesz az Entropiq célja.

2020-ban nem, idén viszont újra volt a V4 Future Sports Festival, újra volt CS:GO bajnokság és újra Budapesten játszottak a világ legjobb CS:GO csapatai. Nem volt persze egyszerű bejutni a 12 fős LAN-ra, sokaknak már a nyílt selejtezők első percétől kezdve küzdeniük kellett, végül azonban számukra is kifizetődött a munka.

A rekord nézettséggel záródott verseny utána arra voltunk kíváncsiak, hogy mire is voltak képesek a csapatok, honnan indultak és meddig jutottak, illetve, hogy milyen tervekkel állnak a nyakunkon lévő, 2022-es profi CS:GO szezon előtt.

Entropiq

Több éve tart már a CIS csapatok aranykora és még ki tudja hol a vége. Ez idő alatt voltak csapatok melyek eltűntek a süllyesztőben és voltak olyanok is, akik hirtelen tűntek fel a legjobbak között. Persze az Entropiq felállása már koránt sem friss, de ezen a néven, ilyen zászló, alatt csak 2021 májusa óta játszanak.

Nincs könnyű dolga a csapatnak, a top 20 - top 10 közül rendkívül nehéz kitörni olyan csapatok mellett, mint a NaVi, a Vitality, a Faze, a Liquid vagy akár az OG. Az Entropiqnak azonban sikerült és bár nem rendelkeznek sok LAN tapasztalattal, egyre többször villanak meg az offline versenyeken is, ahogy tették azt a 2021-es V4FSF-on is.

A négy meghívott csapat között volt az Entropiq, szereplésük pedig közel hibátlan volt. Persze a végén, a legfontosabb meccsen kudarcot vallottak, de egy szoros és izgalmas Bo5-ös döntőben senki számára sem szégyen kikapni a világverő Gambittől. Márpedig az Entropiq ötösét csak a Gambit tudta megállítani. A SINNERS, az Enterprise és a Fiend sem tudott labdába rúgni ellenük.

A Gambit azonban igen, sőt! A végső döntőben csodálatos volt látni az Entropiq felzárkózását. Overpass és Mirage egyértelműen NickelBackék játékáról szólt, a maratoni hosszúságú meccs végére azonban a Gambit tudott frisebb maradni. Dust2-n ismét hobbiték voltak az erősebbek, az Entropiqnek pedig be kellett érnie a második hellyel.

Az Entropiq galériájáért kattints a képre!

A csapat 3 helyet jött előre a HLTV ranglistáján a V4FSF után és még a mai napig is a top 10-ben vannak. Jobb ha megszokjuk a neveiket, mert 2022-ben is könnyedén ott lehetnek majd a legjobbak között, a legnagyobb versenyeken is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!