NAF szeretné megnyerni Grim utolsó versenyét a Liquiddel

NAF szeretné megnyerni Grim utolsó versenyét a Liquiddel

A jelenlegi Liquid-felállás utolsó versenyén erősen kezdtek, de nem ámítják magukat, ez már az utolsó tánc.

Csodával határos módon, de megverte tegnap este a NAVI-t a Team Liquid a BLAST Premier World Final első körében. Már a PGL Stockholm Major óta tudni lehet, 2022-től új játékosokkal folytattja a csapat: EliGE és NAF pozíciója a kezdőben biztos, mint ahogyan FalleN és Stewie2K távozása is köztudott - egyedül Grim sorsa lóg a levegőben. A pletykák szerint őt kirakják a BLAST után a csapatból - miután Stewie2k keményen leminősítette néhány hete -, de ez most már megerősítést nyert NAF-tól is, aki a NAVI elleni győzelmet követően beszélt a HLTV-nek a meccsről és a Liquid helyzetéről.

A felállás kapcsán az első kérdés arra a pletykára irányult, hogy shox lehet az egyik igazolás, de többen úgy gondolják, NAF és a francia játékos hasonló szerepeket töltenek be. Erre kitérő választ adott, "nem beszélhetek a felállásról, de amit az emberek gyakran elfelejtenek, hogy shox és én olyan játékosok vagyunk, akik bármilyen szerephez tudnak igazodni". Ezután arról beszélt, hogy ő milyen különböző dolgokat csinált a karriere során a játékon belül, és ebben hogyan hatott rá shox játéka: "ő egy olyan játékos, akire mindig, gyerekként és még [profi] CS:GO-zás közben is felnéztem".

A másik kérdés a jelenlegi felállás önbizalmára irányult, pontosabban arra, hogy a NAVI elleni győzelem hogyan hat egy olyan csapat játékára, ami alig gyakorol már együtt. "Ki tudja? Lehet megnyerjük az egészet. Ez már csak azért is elképesztő lenne, mert ez az utolsó versenyünk, és szeretnék nyerni egy trófeát még mindenkinek, de főleg Grimnek, aki sosem nyert még." Ezzel a szentimentális kommentárral gyakorlatilag megerősítette, hogy Grimnek ez a nagy esélye, ha trófeát szeretne nyerni. Ugyanis Stewie2k legutóbbi interjújával együtt világos, hogy a nyers aimján kívül nem sokra értékelik őt, és elfogyott a türelem is vele kapcsolatban - mindez pedig akár a karrierjébe is kerülhet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!