Itt a hivatalos bejelentés, Vizicsacsi a francia ligában folytatja

Itt a hivatalos bejelentés, Vizicsacsi a francia ligában folytatja

Hazánk legsikeresebb LoL játékosa is Rekkles útjára lépett.

Nagyon úgy tűnik, hogy jövőre nem csak a top ligákat lesz érdemes követnünk, hiszen a mozgolódások, a cserék után jónéhány érdekes és izgalmas felállás állt össze, akár az EU Mastersben, akár a francia ligában.

Ahogy azt már néhány hete is hallottuk, Magyarország legsikeresebb League of Legends játékosa, Kiss "Vizicsacsi" Tamás is a GamersOrigin csapata és a francia liga felé kacsintgatott. Ma pedig végre megérkezett a hivatalos bejelentés is, Vizicsacsi valóban a GamersOrigin színeiben folytatja!

"A madarak már egy ideje rebesgették hogy pontosan hol is fogom folytatni, úgyhogy sokatoknak ez valószínűleg nem lesz meglepetés, de most már hivatalosan is kimondhatjuk, hogy a GamersOrigin színeiben fogok a francia ligában, az LFL-ben játszani! I liga szintje sokat emelkedett az elmúlt évek során, úgyhogy az idei évben igen erős mezőny lesz, ahol többek között Rekkles-szel és Cabocharddal is megmérkőzünk majd. Örömmel várom ezt az új kihívást és remélem sikerül majd a céljainkat elérni. Az edzőtábor alatt nagyon jó benyomást keltett mindenki, úgyhogy nincs más hátra mint az LFL-t meghódítani!" - írja Facebook bejegyzésében.

A GamersOrigin teljes felállása pedig a következő:

  • Kiss "Vizicsacsi" Tamás (Top)
  • Karim "Karim kt" Aubineau (Jungle)
  • Ronaldo "Ronaldo" Betea (Mid)
  • Ludvig "SMILEY" Erik Hugo Granquist (ADC)
  • Solal "Enjawve" Accary (Support)

Mit gondoltok, jól döntött Csacsi?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!