A NaVi fiatal sztárja máris lekörözte a belga headshot machine-t

A NaVi fiatal sztárja máris lekörözte a belga headshot machine-t

Így születnek a Legendák.

Őrült szezont zárt a NaVi. Gyakorlatilag mindent megnyertek 2021-ben, amit profi CS:GO csapat megnyerhet és el is indították a NaVi érát, egyelőre pedig ötletünk sincs, hogy melyik csapat érhetné utol őket.

Pedig nem feltétlen tűnt úgy azonnal, hogy idén nagymenő lehet a NaVi. Tavaly december végén új cserét eszközöltek, akkoriban jött meg a többiekhez Valerii Vakhovskyi, vagy ahogy mi jobban ismerjük, b1t. A fiatal ukrán azonban hamar bizonyította, hogy ott a helye a NaViban, ezt idén számtalan alkalommal láthattuk.

A hazai CS:GO közvetítéseken, az Esport1 Twitch csatornáin el is terjedt a mém, a "b1t fejel". B1t ugyanis tényleg fejel. Talán nem ő a legnagyobb carry a csapatban, de ő oldja meg  a legtöbb szorult helyzetet, a fejlövéseitől pedig már most rettegnek a szerverek.

Olyannyira, hogy b1t már jobban fejel, mint az ugyancsak a fejlövéseiről elhíresült belga headshot machine, ScreaM. 

Persze az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy ScreaMnek 1430 HLTV meccse van, ami alapján statisztikát gyűjt az oldal, b1t pedig még csak 379-nél tart. Ettől függetlenül az ukrán játékos az egyik legtehetségesebb fiatal most a mezőnyben és kis idő múlva már akár ugyanannyi mérkőzés mellett is jobb lehet majd, mint ScreaM.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!