Az öt legjobban várt Unreal Engine 5-ös játék 2022-ben

Az öt legjobban várt Unreal Engine 5-ös játék 2022-ben

Én ezeket a játékokat várom leginkább 2022-ben az új Epic motorral!

Hamarosan véget ér a 2021-es év, nagy szerencsénkre viszont az Epic Games egy igen nagy durranással zárt. Nemrégiben ugyanis bemutatták az Unreal Engine 5 demóját, méghozzá a nemrég megjelent Mátrix film keretein belül. Az új motorról már tavaly is láthattunk egy videót, azonban mostanra már látszik, hogy gyakorlatilag teljesen kiforrott és más játékfejlesztő cégek is már egy ideje azon dolgoznak, hogy ne csak tech demókban, de teljes játékokban is láthassuk az egészen elképesztő grafikát és fizikát. Ennek alkalmából is össze is állítottam egy top 5-ös listát, ahol az általam leginkább várt Unreal Engine 5-ös játékokat láthatjátok. Természetesen a lista teljesen szubjektív!

5. Dream House: The Game

Első szereplőnk egyértelműen a legkönnyedebb játék ebben a listában. Ezt a házépítő szimulátort tavaly télen jelentették be és már akkor tudhattuk, hogy Unreal Engine 5-öt használ majd. Elképesztően szép grafikája mellett a részletekre való odafigyelés is roppant imponáló. Ráadásul barátainkkal és még VR-ban is játszhatjuk a játékot. Nem egy igazán komoly játék és egyértelműen réteg, így nálam az ötödik helyet sikerült megszereznie, ha remélhetőleg kijön már 2022-ben.

4. Új Bioshock játék

Teljesen egyértelmű, hogy az új Bioshock magasabban lenne a listámon, ha bármit tudnánk róla. De mivel még egy címet sem kaptunk és csak munkaköri leírásokból tudhatjuk, hogy Unreal Engine 5-öt használ majd a játék, így csak a 4. helyre tudtam sorolni. Remélhetőleg sikerül ismét maradandót alkotniuk az új motorral is.

3. Be nem jelentett Midnight Society játék

A bronzérmet ismét egy olyan játék szerezte meg, amiről túl sokat még nem tudunk, csak a legfontosabb információkat. Egy multiplayer FPS játékról van szó, amit nem más fejleszt, mint Dr. Disrespect, polgári nevén Herschel ‘Guy’ Beahm. Sokan nem tudhatják róla, de streamer karrierje előtt a Sledgehammer Games-nél dolgozott és rengeteg többjátékos CoD pályát tervezett meg részben ő is. Mellette a Midnight Society tulajai között Robert Bowling és Quinn DelHoyo szerepel, így biztosak lehetünk abban, hogy maradandó élményt kreál majd a csapat.

2. Senua's Saga: Hellblade II

Hátborzongató, bizarr és gyönyörű. Talán ezekkel lehetne leírni a Hellblade II rövid trailerét, amit két éve láthattunk először, azonban pár héttel ezelőtt megérkezett egy játékmenet videó is, így biztosak lehetünk abban, hogy a játék 2022-ben napvilágot fog látni. Egészen hihetetlen, ahogy a cutscene-ek és a rendes játékmenet szinte észrevehetetlenül váltakozik. Sztori játékok kedvelőinek kötelező darab lesz az teljesen egyértelmű!

1. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl

Minden szempontból ez a játék áll hozzám a legközelebb, így az első hely kérdés volt számomra a legegyszerűbb. Az atmoszféra, a játékmenet és a grafika is tökéletesnek mondható. Úgy tűnik, hogy igazán méltó utódja lesz az első Stalker játéknak, ami ugyancsak kultuszjátékká vált. Ráadásul ez a játék jelenik meg leghamarabb, ha minden a terv szerint halad, már április végén ismét beléphetünk Észak-Ukrajna posztapokaliptikus területeire.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!