Henry Cavill cameoszerepet szeretnének az Arcane rajongói

Henry Cavill cameoszerepet szeretnének az Arcane rajongói

Henry Cavill ajánlása az Arcane-ről, beindította a rajongók fantáziáját

Ha már sorozatok, és Netflix, a 2021-es év rengeteg fantasztikus tartalmat hozott számunkra, amelyekkel kielégített több érdeklődési körű bázist is. Újra bizonyítást nyert az a tény, hogy nem számít ki milyen játéknak, vagy sorozatnak az elkötelezett híve, mert egyes világok magukkal ránthatnak olyan embereket is saját kis bűvkörükbe, amelyről azt hitték, teljesen érdektelen a számukra. Így történt ez Henry Cavill esetében is, akit már sok különböző filmszerepből ismerhetnek rajongói. Utoljára nemrég bukkant fel a képernyőn, a Witcher második évadában, Geralt szerepét ismét magára öltve. A Witcher, mint nemrégiben az Arcane, hatalmas sikert aratott, és seperc alatt meghódította a nézettségi mutatókat, ezzel felszökkenve a Netflix lista aktuális első helyére.

Cavill nem titkolja, hogy szereti a különböző játékokat, és régebbi interjúkban említést is tett már többek között a Mass Effect, Red Dead Redemption, és Warhammer “függőségéről” is. Úgy néz ki, valami újdonság is felütötte nála a fejét, hála a Riot hatalmas sikert aratott sorozatának. A sorozattal való megismerkedésének története igazán véletlenszerű volt. Cavill, egy Ali Plumb-al folytatott interjú során a BBC-n azt a kérdést kapta, hogy látta-e már az Arcane sorozatot, mire a színész válasza, egy mindenki számára meglepetést okozó (ismervén az ízlését) - “Még nem” - volt. Plumb csak ajánlani tudta Cavill-nek a sorozatot, sőt azt is megjegyezte, hogy egész biztosan szeretne majd szinkron szerepet vállalni a későbbiekben. Nem is kellett sok idő, hiszen olyan hamar végigpörgette a sorozatot, hogy következő MTV-s beszélgetésében, Josh Horowitz-nak már fáradhatatlanul ajánlgatni kezdte azt. Erre kapták fel igazán fejüket a rajongók, és már rengeteg hős tökéletes hangjaként társították a színészt. Igaz az Arcane főszereplőinek már megvannak a szinkronszínészei az első évadból, ezért a közösség elkezdte Cavill-t beosztani különböző szerepekre a Runeterra univerzumában.

„Henry Cavill kapja Jarvan IV szerepét kérem!” – írta egy rajongó. Egy másik Sett-et szólaltatná meg szívesen a színész hangján, mint potenciális casting-választás, ha majd a League of Legends mozifilmje túllép Piltoveren és Zaunon. Sylast és Swaint is a rajongók két olyan névként lebegtetik, mint Cavill tökéletes szerepe, de egy Demaciáról, vagy Noxusról szóló történetben is epikusnak tartanák a jelenlétét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!