Egy új gamebreaker glitch miatt bármelyik játékos képes az ellenfélnek passzolni a labdát

Egy új gamebreaker glitch miatt bármelyik játékos képes az ellenfélnek passzolni a labdát

Azt hitted év végére nem maradt olyan hiba, ami ne tenné tönkre a játékod? Tévedtél, mutatjuk a felvételt.

Minden sportjátékban, de különösen a FIFA 22-ben kulcsfontosságú, hogy pontosan oda tudd eljuttatni a labdát, ahová szeretnéd. Eddig is voltak kétségeik a játékosoknak, hogy nincs minden rendben a rendszerrel, hiszen furcsaságokat idáig is produkált az új - meg az előtte lévők is - epizód. Ez viszont talán minden eddiginél dühítőbb, mivel a szó szoros értelmében odaadja a labdát az ellenfélnek az ember saját futballistája.

Ahogyan az alábbi klipben is jól látható, amikor a játékos a kapusával szélre akarta megjátszani a labdát megtörtént a legborszasztóbb eset, és ehelyett inkább az ellenfél támadóját hozta játékba, aki így könnyű szerrel a hálóba talált.

Az ismétlés során jól látható, hogy a játékos a saját csapattársa felét célzott a passzal, ami sajnos újfent azt jelenti, hogy ez nagy valószínűséggel egy súlyos glitch.

És, mint oly sokszor, ez probléma sem most fordul elő először. Egyszerűen elég megnyitni a közösségi média oldalait vagy a Redditet, és elég hamar kirajzolódik, hogy rengeteg játékos panaszkodik a hiba miatt.

„Tudtam, hogy nem csak én képzelődök, és nem nálam van a hiba. Annyi hülye gólt kaptam, mert a kapus rossz játékosnak passzol.” – válaszolta az egyik játékos a posztra.

Nem csak a kapusokról van szó, mivel a pályán lévő bármely játékos képes rossz irányba küldeni a labdát.

Felmerülhet bárkiben a kérdés: Miért történik mindez? Nehéz megmondani, de úgy tűnik a befutó az assisted passing beállítás lesz, ami a FIFA szerverek gyenge működése miatt ilyen szinten meg tud bolondulni. Azonban az is lehet, amit a feltöltő írt le, hogy egy ideje nem vett csomagot, és ezzel büntette a játék a vétkét.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!