Warzone: Láthatatlananná tevő skin teszi élvezhetetlenné a mérkőzéseket

Warzone: Láthatatlananná tevő skin teszi élvezhetetlenné a mérkőzéseket

A bug lassan 2 hete bosszantja a játékosokat, és jelenleg nem úgy tűnik, hogy egyhamar kijavítják a hibát.

Láttál már valaha egy furcsa, lebegő narancs maszkot a Call of Duty: Warzone-ban? Volt már olyan, hogy akárhogy kerested a távolból rád tüzet nyitó ellenfelet, egyáltalán nem láttad őt? Egy titokzatos rémálom sújtja a Warzone közösségét és talán az is áldozatává vált már, akinek ez még lehet, fel sem tűnt.

Gyakorlatilag ugyanis az a helyzet, hogy a Vanguard and Pacific Season 1 Battle Pass 100. szintjén beszerezhető Operator skin bugos. A hiba miatt ugyanis 35 méteres távolságon kívül a maszkot leszámítva láthatatlanná teszi viselőjét - ez pedig még nincs kijavítva, holott nem 1-2 napja jelent meg. December 15-én jelezték először a fejlesztőknek a problémát, azóta viszont 2 hét telt el, és még mindig bosszantja a játékosokat.

A hiba még a New York Subliner egyik streamer-játékosát, Swishemet is felbosszantotta, aki kissé ingerültebb posztban tette fel a kérdést: "Hogy nem javították még ki a láthatatlan skin [problémát] a Warzone-ban?"

A kérdésre egyelőre még nincs válaszunk, már csak azért sem, mert a fejlesztő Raven Software Trello-tábláján az ismert problémák listáján sem szerepel még ez a bug. Így nem maradt más, mint reménykedni abban, hogy mihamarabb javításra kerül a hiba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!