Cserél a BIG, de pontosan melyik csapatában?

Cserél a BIG, de pontosan melyik csapatában?

Megörültek a cseréknek a BIG CS:GO szurkolói, de úgy tűnik, hogy túlságosan is hamar.

Szó se róla, hiába a XANTARES-gade csere a BIG-nél, a csapat nem talál vissza 2020-as formájára, amikor még bárkit maguk mögé tudtak utasítani. Rendre buknak el a versenyeken és sajnos egyre hamarabbi szakaszokban. A BLAST Premier Fall Finalt az utolsó helyen zárták, az IEM Winteren pedig a gyenge középmezőnyben végeztek. De vajon lesz-e a csere a csapatnál?

Nyilván sok szurkoló szeretné újra sikeresnek látni kedvenc csapatát, ők most picit meg is őrültek, amikor Christian Lenz, a BIG Chief Gaming Officere 5+1 zászlót tett közzé Twitteren. Nem kell hozzá sokat gondolkodni, hogy rájöjjünk, azok az 5 játékost és az edzőt jelentik, a nemzetiségek alapján pedig két csere...lenne. Hiszen nem biztos, hogy a CS:GO csapat cserél, de ne szaladjunk még ennyire előre.

A zászlók alapján kikerülne a képből gade +1 német játékos, a helyükre pedig jönne egy holland és egy ausztrál. A közösség persze azonnal kombinálni kezdett, a holland zászlót a BP5-ot is megjárt FASHR-nek tulajdonítják, míg az ausztrált egyértelműen jks-nek, akiről nem hallani semmit, mióta szétesett alatta a Complexity. Nem is tűnne rossz felállásnak, sokan örülnének neki a Twitter és a Reddit népéből, van azonban két buktató is.

Gade pontosan azért váltotta XANTARESt mert remekül beszél németül, a csapat pedig nem akarja maga mögött hagyni a német kommunikációt. Most mégis meggondolták volna magukat, ráadásul ilyen hamar? Aligha. Sokkal valószínűbb, hogy Lenz bejegyzése nem a CS:GO csapatra, hanem a BIG LoL felállására utal. Hetek óta hallani már, hogy ott is csere lesz, ráadásul a zászlók pont egybevágnak az eddig pletykált játékosokkal és azok nemzetiségével.

A CS:GO csapat tehát feltehetőleg marad a régi, de valamit így is ki kell találniuk, mert jelenlegi teljesítményükkel nem lesz keresnivalójuk 2022-ben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!