A V4 Future Sports Festival után MMA-ban próbálná ki magát PashaBiceps

A V4 Future Sports Festival után MMA-ban próbálná ki magát PashaBiceps

Hamarosan a ketrecben is debütálnak majd a méltán híres bicepszek!

Jarosław "paszaBiceps" Jarząbkowski több évnyi profi CS:GO-zás és streamelés után újabb kihívást talált magának, ugyanis MMA-zni fog! A bejelentés szerint a HIGH League 2 nevű lengyel hírességeknek szóló versenyen vesz majd részt 2022. február 5-én, ellenfele pedig Owca lesz. A rendezvényt a CS:GO rajongói számára már ismert helyszínen, a krakkói Tauron Arenában tartják, ahol 2017-ben Major is volt.

A 33 éves ex-profi játékos jelenleg a Team Liquid streamere, nemrég pedig a budapesti V4 Future Sports Festivalon is megfordult influencerként. Pasha régóta hangsúlyozza az egészséges életmód és a sportolás fontosságát, mely CS:GO karrierével is összefonódott - az egyik legjobb példája volt annak, hogy az esportolókkal kapcsolatos sztereotípiák mennyire nem igazak.

Természetesen a CS:GO-közösségben hatalmas az érdeklődés Pasha MMA debütjére. Több profi játékos is jelezte, szívesen elutazna személyesen is megnézni az eseményt, vagy ha ez nem is megoldható, akkor online mindenképp követné azt. Ez utóbbi egyébként a szervezők PPV (pay-per-watch, tehát fizetős) szolgáltatásán keresztül lehetséges lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!