GTA Online: Dr. Dre mellett a GTA V egyik főszereplője is tiszteletét teszi az új kiegészítőben

GTA Online: Dr. Dre mellett a GTA V egyik főszereplője is tiszteletét teszi az új kiegészítőben

A hamarosan megjelenő új DLC több új küldetés mellett több régi szereplő visszatérését is magával hozza.

December 15-én jelenik meg a GTA Online legújabb kiegészítője, a The Contract. A DLC keretein belül a népszerű amerikai producer és rapper, Dr. Dre nemcsak pár új zeneszámmal, hanem arccal is meg fog jelenni a játékban, azonban nemcsak ő lesz ezzel így: visszatér ugyanis Franklin is, a GTA V történetének egyik főszereplője.

A történet szerint ő, és jóbarátja, Lamar Davis egy celebeknek segítő ügynökséget vezetnek, az egyik új ügyfelük pedig Dr. Dre lenne - akinek a 2020-as Cayo Perico heist óta, ahol egy kisebb cameoszerep jutott neki, ez lenne az első megjelenése a játékban. Azt már korábban is lehetett tudni Snoop Dogg által elspoilerezve, hogy nemcsak a személye, de több száma is bekerülne a játékba, a Rockstar ezt végül az alábbi szerint pontosította, hogyan is fog ez megtörténni: a frissítéssel elérhetővé válik "egy új rádióállomás néhány különleges vendéggel, ezen kívül új tartalom is érkezik a meglévő állomásokhoz, ebbe beleértve több új, kiadatlan, exkluzív számot Dr. Dre-től és több előadótól".

A történetben Franklin régi lakóhelye mellett megjárjuk majd Los Santos legnagyobb bulijait, de több új autó, fegyver és felfedezhető terület is elérhetővé válik december 15-től.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!