Bemutatkozik az ASTRON Rex 105mm a szuperteszten

Ez az új táras amerikai közepes harckocsi ötös tárral bünteti ellenfeleit.

Ennek az új tier VIII-as prémium amerikai közepes tanknak a különlegessége, hogy rendkívül magas alfát kapott, ráadásul mindehhez ötös tárkapacitású ágyú társul, amivel rendkívül komoly fenyegetéssé nőheti ki magát, -feltéve, ha van ideje kitárazni. A teljes tár újratöltési ideje ugyan 37 másodperc, de a lövések között már csak 4,5 másodperc telik el, amivel ugyan hasonló stílusra lesz kárhoztatva, mint a Char Futur 4, ugyanakkor még így rendkívül veszélyes ellenfélként kell rá tekinteni.

A harckocsi előnyei közé tartozik a magas APCR átütési érték és a vastag torony páncélzat, míg a 45 km/h végsebesség jól reflektál az amerikai közepes tankok mobilis, viszont nem túl gyors mivoltára, amit többek között a Pershingnél és Pattonnél is megtapasztalhattunk. Mindent egybevéve egy ütőképes harckocsit kapunk, ami vélhetően prémium járgányként kerül be a játék a szuperteszt végeztével.

ASTRON Rex 105 képgaléria

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.