Játékadaptációk, melyekben szívesen játszana Henry Cavill

Játékadaptációk, melyekben szívesen játszana Henry Cavill

Te milyen szerepben látnád szívesen Geralt megtestesítőjét?

Nem titok, hogy Henry Cavill őrült nagy gamer. Szabadidejét rendszeresen tölti videojátékokkal és azt is láttuk már, hogy saját gépét is ő maga építette. A Netflix The Witcher sorozatának sztárját szinte minden interjújában ki is faggatják hobbijairól és sokszor előkerült már az a téma is, hogy milyen szerepeket játszana szívesen, milyen videojátékokat filmesítene meg leginkább. Egyelőre annak örülhetünk, hogy máris készül a The Witcher 3. évada, ahol ismét Geralt szerepét öltheti majd magára. A The Witcher világán túl azonban remek ötletei vannak Cavillnek, reméljük, hogy később ezeket is filmek és sorozatok formájában láthatjuk majd megvalósulni.

Mass Effect

A Mass Effect sorozat már javában készül, méghozzá az Amazon berkeiben. Geralt megtestesítője pedig pár hete nyilatkozta azt, hogy imádja a széria játékait és ezer örömmel vállalna szerepet valamilyen Mass Effect profukcióban. A jó hír, hogy egyes pletykák szerint van is rá esély, hogy Henry Cavill szerephez jut a sorozatban, de ez egyelőre csak pletyka, hivatalos információkat még nem kaptunk efelől.

"Nagyon örülnék neki, igen. Attól függ persze, hogy miként valósítanák meg a projektet. Én azt szeretem, ha a feldolgozás hű marad a forráshoz és nem változtat sokat azon." - nyilatkozta Cavill még 2021 decemberében, amikor arról kérdezték, hogy szerepelne-e a Mass Effect sorozatban.

Red Dead Redemption

A Rockstar Games klasszikusáról eddig nem lehetett hallani, hogy bárki is a megfilmesítésén dolgozna. Pedig tény és való, hogy a vadnyugati kaland remekül mutatna a mozivásznon is. Így van ezzel Henry Cavill is, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy bár kicsit megkésve, de elkezdett játszani a Red Dead Redemption-nel és máris azon gondolkozik, hogy mennyire jó lenne ezt film vagy sorozat formájában is átélni.

Warhammer

Nem is olyan rég, éppen arról mesélt Henry Cavill, hogy nem csak a Warhammer könyvek és játékok rajongója, de a miniatűr-Warhammer figurákat is gyűjti, sőt, ő maga festi azokat. A The Graham Norton Show műsorvezetőjének még azt is el kellett magyaráznia, hogy mi az a Warhammer és az miért nem egyenlő a World of Warcrafttal.

Saját bevallása szerint, rendkívül sok karakter bőrébe bújna bele, a Warhammer univerzum viszont annyira erős karakterekben, hogy lehetetlen egyet választania. Abban viszont biztos, hogy ha lesz rá esélye, akkor mindenképpen szeretne részt venni egy esetleges Warhammer, különösen a 40K univerzum-féle, filmben vagy sorozatban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!