WoT: Januárban sem hiány eseményekből és akciókból

WoT: Januárban sem hiány eseményekből és akciókból

Többek között Top of the Tree, Rangsorolt szezon és Tank Wars vár a játékosokra az év első hónapjában.

Ahogy mindig, úgy most januárban is betekinthetünk a közelgő ajánlatokba, és a jelek szerint a Wargaming nem aprózza el a hónapot. Január 5-én kezdetét veszi az Object 268 V4 ágára vonatkozó Top of the Tree kedvezmény, majd január 20-ától a Pz.Kpfw. VII lesz terítéken. Mindkét ág egy hónapon, azaz 30 napon keresztül élvezi a kedvezményeket.

Nem tudni, hogy pontosan mikor, de még januárban kezdődik a Rangsorolt csaták második szezonja, ahol a fődíj a 114 SP2, majd január 14-étől január 24-éig Tank Wars zajlik a T29 és az IS csapatok között. A hónapban végig pörög a WoT7 esemény, aminek csúcspontja a január 29-ei és 30-ai döntő. Ezenfelül várhatóak még kisebb események, ahol fogyócikkeket és legénységi XP szorzókat lehet majd szerezni, majd január 24-étől kezdődik a Holdújév esemény, ahol kisebb kiegészítőkön át komolyabb leárazásokra is számíthattok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.