A FIFA 22 játékosai szerint értelmetlenek a teljesítmény alapú kártyák

A FIFA 22 játékosai szerint értelmetlenek a teljesítmény alapú kártyák

Szokásos túldramatizálás vagy szerintetek is van azért ennek alapja?

A teljesítmény alapú kártyák a FIFA sorozat alappilléreivé váltak, és a FIFA 22 folytatta a hagyományt ezen a téren a Ones to Watch, Team of the Week vagy a Player of the Month promókkal. Azonban, ahogy az első számú Headliner csomagok is megjelentek, a rajongók az ilyen típusú lapokat egyre inkább „értelmetlennek” minősítik.

A FIFA Ultimate Team alapvetően egyébként is arról volt híres, hogy a valós futballhoz kötődik, és pont emiatt volt érdekes, mert az EA SPORTS bizonyos bónuszokkal jutalmazza azokat, akik jól teljesítenek a klubjukban. Egy ideje viszont egyre több ilyen verzióra legyintettek a rajongók, és ezek nagyrésze tényleg használhatatlan volt.

A ráadás a Headliners promóciója volt, ugyanis a bejelentése után a FIFA 22 közösség egyre nagyobb része gondolja úgy, hogy EA teljesítményalapú kártyái lényegtelenné válnak. Azt talán nem árt tudni, hogy a Headlinersek olyan speciális kártyák, amelyeknek a ratingje mindig eggyel nagyobb lesz az adott labdarúgó legmagasabb In-Form értékétől, és ha 4 mérkőzést nyer a való életben, akkor tovább is fejlődik.

Egy több Reddit felhasználó gondolja úgy, hogy a teljesítményalapú promóciók „halottak”, a frissítések pedig értelmetlenek, ha figyelembe vesszük, hogy hány különleges kártya jelenik meg egy szezonban. Mire megnyernek 4 meccset, valószínűleg még 2 promóciónk lesz, így ezek mind irrelevánsak. Azt is megemlítik, hogy ezek a kártyák az EA-től függnek, hogy TOTW-t kapjanak, amivel kapcsolatban a fejlesztők ugye nem mindig következetesek.

Más rajongók egyébként már azt is leírták, hogy nem csak a promóciók szenvednek. Szerintük a Player of the Month kártyák – néhány kivételtől eltekintve – egyre kevésbé életképesek a játékon belül.

„A POTM-ok is halottak. Ezek vagy nagyon drágák, és jogosan metakártyák, mint Salah, CR7, Vini, vagy olyan lapok, amelyeket nem használna senki. Calhanoglu egymás után nyerhet Serie A POTM díjakat, és még mindig rosszabb lesz, mint az arany Dybala, aki kb. 15 ezerbe kerül.”

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted is igaza van a közösségnek?

  • 71 %
  • 29 %