Hivatalos: Megvan, hol folytatja tovább Bluerzor!

Hivatalos: Megvan, hol folytatja tovább Bluerzor!

A magyar tehetség újra elhagyja a francia ligát, ám nem megy olyan messzire.

Mi, magyar LoL-osok szerencsére abban a helyzetben vagyunk, hogy nemzetközi kedvenceinken túl hazai játékosok miatt is várhatjuk az átigazolási szezont, hiszent többen is elég magas szinteken űzik az ipart. Vizicsacsi visszatérésével csak gyarapodott a lista, ő róla már tudjuk, hogy a francia ligában fog játszani és Rekkles is az ellenfelei között lesz majd.

A hivatalos bejelentés megérkezett a legjobb és legismertebb magyar dzsungelestől, Bluerzortól is, aki pont hogy elhagyja a francia ligát, így sajnos idén sem teljesül az álom, nem fognak egy versenyben szerepelni Csacsival. Bluerzor visszatér a spanyol ligába, és a Team Heretics csapatát fogja erősíteni.

A SuperLigát már egyszer uralma alá hajtotta a dzsungelek réme, még 2019-ben első helyet ért el a Vitality utánpótlás csapatával, de 2018-ban a Movistar Riders színeiben is bronz éremmel távozhatott.

Bluerzor ígért az Instagram követőinek némi betekintés a csapat gamer házába, ha szeretnétek látni, hol tengeti majd minden napjait, lessetek rá!

Ezúton is sok sikert kívánunk Bluerzornak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!