Ismét háborognak a Call of Duty: Vanguard játékosok

Ismét háborognak a Call of Duty: Vanguard játékosok

Érzésük szerint indokolatlanul sok időt kell a játékkal tölteniük, hogy érdemi eredményt tudjanak elérni.

December 8-án vette kezdetét a Call of Duty: Vanguard kompetitív 1. szezonja, amellyel a játékosok öt új fegyverre, különböző operátor skinekre tehettek szert, valamint egy 100 szintes Battle Pass-ban is feljebb küzdhetik magukat. Ugyan ezek a passok (más játékok hasonló rendszereihez hasonlóan) egy egész szezonra szólnak, sok játékos így is egy komoly problémával szembesült: érzésük szerint túl lassúak a szintlépések, és túl sok időt kell a játékkal tölteni, hogy az ember érdemben tudjon előre haladni.

A problémáról először egy OneUpMaximum nevű felhasználó posztolt Redditen. Ő úgy látja, hogy egyetlen szintlépéshez kétszer-háromszor annyi időt kell játszania, mint a Cold Warban. Véleményével pedig nincs egyedül, egy másik kommentelő szerint:

"Hat és fél órát játszottam az este. Épphogy három szintet tudtam feljebb lépni, ez 1 szintlépés körülbelül 2 óránként. Ugyanehhez tavaly még elég volt egy órányi játék is."

Így ez azt jelenti, hogy ha valaki egy nap csak két órát tud a játékra áldozni, úgy ezt minden nap meg kell tennie, ha a legmagasabb szintet is el szeretné érni, ez összesen 200 órányi játékot jelent, amelyet néhányan úgy vélnek, hogy túl sok. Ugyan megerősített dátum még nincs rá, az 1. szezon körülbelül 90 nap hosszú, így februárban érhet véget.

Arról nem tudni, hogy a fejlesztők terveznek-e változtatást a következő szezonban, az viszont biztos, hogy a játékosok szeretnék, hogy legyen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!