Felfedték az új ADC, Zeri képességeit

Felfedték az új ADC, Zeri képességeit

A League of Legends legújabb hőse elsőre nem tűnik túl bonyolultnak.

Néhány nappal ezelőtt kikerült az első fotó a legújabb LoL hősről, Zeriről, aki az Arcane sorozat egyik helyszínéül szolgáló Zaunból származik. Bár a város maga a nyomor, a mélyszegénység a kilátástalanság melegágya, Zeri első ránézésre, no meg a történe alapján egy nemes lelkű, pozitív kisugárzású karakter.

Egy darabig csak találgatni lehetett arról, hogy mire is lesz képes Zeri, most viszont lehullt a lepell, íme a képességei:

Passzív - Living Battery

  • Zeri bónusz mozgási sebességet kap, amikor pajzs védi őt. Amikor pajzzsal rendelkező ellenfelet támad, elszívja a pajzs erejét, mely őt kezdi el védeni.

Q - Burst Fire

  • Passzív: Zeri alaptámadása varázssebzést okoz, ami AP-ból erősödik és képességként értelmezi a játék. A mozgás és a Burst Fire használata energiát tárol el Zeri szikratáskájában. Amikor ez teljesen feltöltött, Zeri következő alaptámadáas extra sebzést okoz, és lassítja az ellenfelet.
  • Aktív: Gyorsan 7 golyót lő ki, amelyek fizikai sebzést okoznak az első eltalált célpontnak. A Q képesség AD-ból erősödik.

W - Ultrashock Laser

  • Zeri egy elektromos impulzust lő ki, ami megsebzi és lelassítja az első útjába kerülő ellenfelet. Ha a nyaláb elér egy falat, nagyobb hatótávot kap az érintési ponttól számítva.

E - Spark Surge

  • Zeri a kijelölt irányba csúszik, feltölti a Burst Fire következő 3 lövését, úgy, hogy a lövedékek áthatolnak az ellenfeleken. Zeri a falakon és tereptárgyakon is át tud csúszni ezzel a képességével. Ellenséges hősök megsebzése esetén a Spark Surge töltési ideje csökken.

R - Lightning Crash

  • Zeri egy elektromos kisülést hoz létre, mely megsebzi a közelében tartózkodó ellenfeleket, illetve mérsékelt időre túltölti őt. A túltöltés ideje alatt Zeri megnövelt sebzéssel, támadási és mozgási sebességgel rendelkezik. Ellenséges hősök megsebzése esetén a túltöltés számlálója újraindul, és nő a mozgási sebessége. A túltöltés közben a Burst Fire sebzése egy gyors hármas sorozatban össpontosul, mely villámokat szór a közelben tartózkodó ellenfelekre is.

Zeri Withered Rose skint fog kapni a megjelenésére, egyelőre a splash art érhető el hozzá.

Neked hogy tetszenek Zeri képességei?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!