1,1 millió forintért kelt el egy 4 centes skin

1,1 millió forintért kelt el egy 4 centes skin

Ideje átnéznünk a legrosszabb skinjeinket is, bárhol megbújhat egy milliós darab.

Idén nyáron már 10 éves lesz a CS:GO, de a skinek csak a megjelénés után egy évvel jelentek meg, 2013 nyarán. Ide s tova így is 9 éve élünk már CS:GO skinek bűvöletében. Sokan szó szerint, hiszen manapság már nem lehetetlen, hogy valaki pusztán CS:GO skinekből éljen meg.

Ennyi idő után mégis tudunk még újat találni, őrültebbnél őrültebb sztorikat, mint amilyen ez is. MAG-7 Rust Coatja valószínűleg sokunknak volt már. Nem túl értékes skin, főleg nem Battle-Scarred verzióban, Steam piacon 4 centért árulják és persze elképesztően sok érhető el belőle. Olcsó, tucat skin, ami most mégis 3575 dollárért, azaz több, mint 1,1 millió forintért cserélt gazdát.

Konkrétan a fenti skinről van szó, ami első ránézésre semmi extra, egy BR MAG-7 Rust Coat. Nézzük meg azonban a floatot. 0.99999988079071, ami őrülten magas. Annyira, hogy ezzel a világ legkopottabb skinjei közé sorolható. A trükk az, hogy nem beszélhetünk pusztán egy skinről, a legkopottabbról, hiszen a float érték több skinnél is megtalálható, így legkopottabb skinek léteznek, többes számban.

Ezt a konkrét skint egy vietnámi 20 éves gyűjtő vette meg, aki teljes gyűjteményét a legnagyobb float értékek köré építi. A 4 centes skin így 3575 dollárért talált gazdára, de egy ugyanilyen floattal rendelkező AK Elit Build például akár 8000 dollárt is érhet a piacon. Az őrült gyűjtővel ohnepixel is elbeszélgetett néhány percig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!