A FIFA játékosoknak elege van a láthatatlan pályavonalakból, amik tönkreteszik az online meccseket

A FIFA játékosoknak elege van a láthatatlan pályavonalakból, amik tönkreteszik az online meccseket

Az pedig még nagyobb probléma, hogy az EA Sports egyelőre füle botját sem mozdítja, hiába elégedetlenkednek egyre többen.

A FIFA 22 Ultimate Teamben a játékosok minden eddiginél jobban testreszabhatják a stadionjukat, és ebbe beletartozik a pályavonalak módosítása is. Sajnos van néhány opció, amit nehéz megérteni miért is van a játékban, de az online meccseken mondhatni csalóka taktikaként lehet felhasználni.

Ez pedig komoly problémákat okoz a közösség számára, mivel bizonyos színeket szinte lehetetlen normálisan kivenni a virtuális gyepen. A játékosok egy ideje már azt kérik az EA-től, hogy távolítsák el a játékból a gondot okozó színeket. Mivel ez eleddig nem történt meg, ezért a közösségi fórumokat használják fel egyre többen hogy kifejezzék csalódottságukat. Nagyon nehéz úgy játszani, hogy gyakorlatilag láthatatlanok a pálya felfestései egyeseknél. Egyesek már addig eljutottak, hogy könyörögnek a fejlesztőknek:

„Ha az EA bármely munkatársa olvassa ezt, könyörgöm, ne engedje meg, hogy az emberek különböző színű vonalakat használhassanak.”

Csatoltak egyesek a bejegyzéseikhez képernyőképet is, és tisztán látni, hogy aki zöld pályavonalakat használ, az botrányos feltételeket teremt a szemben álló feleknek. Ráadásul jelenleg nincs olyan beállítás, amely visszaállítaná a vonalakat fehérre, és a probléma csak fokozódik azok számára, akik még nehezebben tudják megkülönböztetni a színeket.

„Részleges színvakként ez egy abszolút clusterf**k. Nem látok semmit. Van egy színvak opció a vizuális beállításokban, de úgy tűnik, hogy ennek nincs hatása a játék ezen részére...”

Érdemes megjegyezni, hogy az EA-nak már egy ideje ez a probléma benne van a hivatalosan is publikált Trello applikációjában, de még nem adtak ki semmilyen javítást vagy megoldást. Azért reméljük ezt hamarosan csak fixálják ezt a dolgot is.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!