Zeri után egy zauni support - Amit eddig tudunk a 159. hősről

Zeri után egy zauni support - Amit eddig tudunk a 159. hősről

Temérdek változás kíséri az alsó ösvényesek életét a következő hetekben

Még meg sem jelent Zeri, de már információkat kaptunk a League of Legends 159. hőséről is. Alsó ösvényesek figyelem, az új ADC-t, egy még újabb support fogja követni a soron. A még újabb jelzőt nem az időrendiség, sokkal inkább a képességek miatt használtam az imént. Habár Zeri képességei, és megjelenése igazán újnak mondhatóak, mégis a következő support fogja vinni a pálmát, a Riot bejelentése szerint. Zeri január 20-ai megjelenését követően sokkal több információt fogunk megtudni magáról az új támogatóról, de az egész 2022-es évről, és tervezett hőseiről is.

Milyen lesz az új support?

A Riot Games január 7-én, nyitónapi élő közvetítése során röviden elárulta, ki is lesz az új zauni támogató a League of Legends 12. évadjában. A fő hangsúlyt, az enchanter típusú támogatók új stílusának kidolgozására helyezték. A pajzsokkal és gyógyításokkal felszerelt hősök, mint Sona, Lulu, Nami, Yuumi, Janna általában kedves, mézes-mázos megjelenéssel bírnak, így kinézetük is már gyengéd, biztonságot sugall, utalva képességeikre. Ezt a szappanbuborékos ködöt szeretné a Riot egyensúlyba hozni némi sötétséggel, és komorsággal.

Sok könnyed, színes, jó pozícióban lévő bajnok van már ebben a szerepben, és úgy éreztük, hogy a támogató játékosok valami baljósabbat és sötétebbet érdemelnek, hogy kiegyensúlyozzák ezt a cseresznyefényességet” – mondta Ryan 'Reav3' Mireles, vezető producer.

Egyesek szerint a karakter, a Zauni vegybáró, Corina Veraza lehet, aki jelenleg már kártyaként szerepel a Legends of Runeterra-ban. A „Corina, Mastermind” kártyáján látható robotkarja meglehetősen közel áll a teaserben szereplőhöz, leszámítva a lila fényeket. Ez azonban csak egy elmélet, és azon kívül, hogy a Zauni támogató nem kötődik az Arcane-hez, mást még nem igazán tudunk.

Egyelőre a konkrét képességeit még nem árulták el, de valószínűleg sokkal skill orientáltabb lesz a többi támogatóval szemben. Az új típusú enchanter, tehát egy konkrétabb, sötétebb, és dominánsabb karakter lesz, aki skill-shotjai révén dominálhat majd a teamfight-ok első soraiban ahelyett, hogy hátulról megbújva shieldelgetné csapattársait.


Olyan bajnokot is szerettünk volna létrehozni, aki hiába támogató, témája, és készlete révén olyan domináns főnöknek érezheti majd magát, mint amilyen valójában” – tette hozzá Reav3.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!