13 számjegyű összegért vásárolt fel egy játékfejlesztő-stúdiót a GTA-sorozat kiadója

13 számjegyű összegért vásárolt fel egy játékfejlesztő-stúdiót a GTA-sorozat kiadója

Az egyezséggel a kiadó a mobiltelefonos gaming világ egyik legnagyobb szereplőjét szerezte meg.

Körülbelül egy évtizede, hogy jelen van a mobilos gaming világban a Zynga, amelynek többek között a Farmville-t is köszönhetjük. A cég pedig immáron a Take-Two Interactive részévé válik, a kiadó ugyanis bejelentette, hogy felvásárolta a Zyngát, mégpedig igen csillagászati, 12,7 milliárd dollárért (átszámítva körülbelül 4 ezer milliárd forintért).

"Izgatottan jelenthetük be a hírt, hogy megszületett az egyezség a Zyngával, így vezető pozíciónk a mobilos piacon, mely az egyik leggyorsabban növekedő ága az interaktív szórakoztató-iparnak, csak tovább növekedhet" - nyilatkozta a Take Two elnök-vezérigazgatója, Strauss Zelnick. "Ez a stratégiai együttműködés közelebb hozza a legjobb konzolos és PC-s játékokat a mobiltelefonos platformokkal, amelynek így is gazdag történelme van a megújulás és kreativitás terén. A Zynga ráadásul tehetséges és tapasztalt csapattal is rendelkezik, így kíváncsian várom a közös munkát és nagy szeretettel üdvözlöm őket a Take-Two családjában."

Ez az üzlet pedig több tekintetben is hatalmasnak tekinthető. A Take Two ráadásul korábban is nyilatkozott hasonlót, hogy a mobil gaming "egy kulcsfontosságú növekedési lehetőség" a cég számára, és Zelnick már korábban is utalt arra, hogy a kiadó a jövőben "bővítené a csapatait és kiterjesztené működését" az ipar ezen ágára is. A Zynga pedig többek között a Words With Friends és a Harry Potter: Puzzles and Spells-nek köszönhetően 2020-ban 2 milliárd dolláros bevétellel rendelkezett, a cég a Farmville legszebb napjai után hanyatlani is kezdett.

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Hozzuk ki a maximumot a testalkatunkból egy öv segítségével!

Mindannyiunknak a kifogástalan megjelenés elérése a célja, arról viszont hajlamosak vagyunk megfeledkezni, hogy ez nem a tökéletes testről szól, hanem arról, hogy megbékélünk a fizikai adottságainkkal, és ebből próbáljuk meg a lehető legtöbbet kihozni az olyan kiegészítők segítségével, mint amilyen például az öv is.