Dr Disrespect: A Warzone fejlesztői hazudtak nekünk

Dr Disrespect: A Warzone fejlesztői hazudtak nekünk

Jól működik az új anti-cheat... egy párhuzamos világban talán.

Még tavaly decemberben megjött a megváltás a Call of Duty játékosok számára, legalábbis papíron. A Vanguard és a Warzone is megkapta végre a teljesértékű, maximális kapacitással működő új RICOCHET anti-cheat védelmet, ami jött, látott, néhány napig tényleg csodát tett, aztán minden visszatért a régi kerékvágásba. Dr Disrespect akkor meg is tapasztalta milyen jól működik az AC a Vanguardban.

Ezúttal a Warzone is megmutatta neki, hogy milyen jól működik a RICOCHET. Az esetről készült videón talán senki sem fog összeveszni, hogy vajon tényleg csalt-e az illető. Hiába a csoda AC, sokadjára is lecsalták a Dokit, ami után érthető, hogy kicsit kiakadt.

"Hazudtak nekünk. A RICOCHET egyszerűen nem működik. Tüntessétek el ezt a társaságot, mert egyszerűen nem működik. Valami új megoldás kell, most azonnal!"

Később a Doki már azt is megkérdőjelezte, hogy egyáltalán tényleg magától bannol-e az AC. Szerinte annyira haszontalan a program, annyira sok a csaló megint, mintha egy 20 fős brigád ismét manuálisan bannolgatna minden egyes csalót, ahogy volt már erre példa a Warzone esetében.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!