Kiderült melyik promóciós kártya a FIFA 22-ben a legrosszabb

Kiderült melyik promóciós kártya a FIFA 22-ben a legrosszabb

Első ránézésre talán nem ennyire tragikus a helyzet, de jobban megvizsgálva tényleg nevetséges, amit művelt vele az EA Sports.

Összességében a Headliners promócióját jól fogadták a rajongók, és mondhatni jó néhány új kártya vált a különböző divíziókban alapemberré. Azonban nem mindegyik új lap lett telitalálat, sőt az egyiket a sorozat történetének legrosszabb promóciós játékosai közé sorolják.

Bár nem mindegyik volt teljes siker, az EA Sports az utóbbi idők legélvezetesebb promócióival lepte meg a FIFA 22 játékosokat. A Winter Wildcards különösen jól sikerült az ünnepi időszakban. Úgy tűnt, hogy a Headliners eseménye ezt a vonalat viszi tovább, hiszen olyan nevekre is érdemessé vált odafigyelni, mint Ollie Watkins, aki mondhatni metakártyát kapott, valamint a minőségi SBC-k sem voltak ritkák. Sajnos azonban nem minden promóciós kártya lehet sikeres, és ebben az esetben a Headliners sem különbözik. Sikerült a fejlesztőknek ugyanis kiadniuk az egyik legalacsonyabb besorolású Headlinert a FIFA történetében. Ezzel a játék egyik leghasználhatatlanabb kártyájává vált, olyannyira, hogy a játékosok szinte el sem tudják adni. Emellett pedig az EA úgy tűnik fejleszteni sem akarja a Headliner lapokat, ennek ékes példája, hogy a legutóbbi TOTW-ban sem kapott senki fekete verziót:

A szóban forgó játékos Joselu, aki az Alavesben (LaLiga) mutatott szenzációs teljesítményének köszönhette a különleges lapját. Az alap verziójához képest kapott plusz 7 ratinget, mégis néhány mutatója botrányosan rossz lett. Először is a 68-as tempója azt jelenti, hogy szinte bármelyik védő elevenen felfalja, és akkor nem is feltétlen Kimpembéről vagy Varaneról beszélünk, valamint amennyire ámulatba ejtő a 95-ös fejelési pontossága, legalább annyira haszontalan is. A közösséget viszont a 38-as balance akasztotta igazán ki, mivel labdavezetésben és birtoklásban ez az érték elengedhetetlen, viszont ebben annyira gyenge, hogy játszi könnyedséggel elhappolják tőle a labdát. Az egyik felhasználó arra a megállapításra jutott, hogy Headliners Joselu lehet „minden idők legrosszabb promóciós kártyája ebben a FIFA-ban”.

Ha figyelembe vesszük, hogy sok bronz védő balance értéke is meghaladja az 50-et, akkor már tisztán látni, hogy a játékosok miért állnak értetlenül az eset előtt. Vajon az EA hogyan tud ilyen alacsony számokat adni egy speciális kártyának?

„Nagyon erősen hiszek abban, hogy ez a legrosszabb kártya, amit valaha használtam a FIFA történetében.” 4/5 meccsen keresztül próbálkoztam vele, de tényleg nem éri meg az árát." – válaszolta egy másik user.

Ilyenkor ugye az is megoldást jelenthet, hogy az ember gyorsan megpróbálja elpasszolni a piacon, és talán némi haszon is ütheti a markát, viszont ez sem igaz Joselu esetében, mivel a játékosoknak egyszerűen arra kell törekedniük, hogy a lehető legalacsonyabb áron adják el.

„Tegnap kicsomagoltam, és megpróbáltam eladni 10 500-ért, de senkinek nem kellett, így 10 250-ért quick sell lett belőle. Érméket veszítenél, ha eladnád 10 500-ért az EA-adó miatt, szóval jobb üzlet a gyors eladás!"

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!