Dying Light 2: Közel 20 perces videóban mutatták be a co-op módot is

Még egy újabb bemutatót kaptunk a játékhoz, közeledve annak megjelenéséhez.

Lassan 4 éve már, hogy a 2018-as E3-on bejelentették a Dying Light 2: Stay Human-t, a Techland 2015-ös játékának folytatását. A várakozás pedig lassan a végéhez közeledik, ugyanis már csak kevesebb, mint egy hónapot kell várnunk ennek a zombikkal körbevett, nyílt világú, túlélőhorror játéknak megjelenésére: a Dying Light 2 ugyanis 2022. február 4-étől válik elérhetővé.

A Techland az elmúlt hónapokban folyamatosan újabb és újabb infómorzsákat hintett el a játékról, mire is készüljünk, ezekről több videó is készült a játék YouTube csatornájára. Az egyik ilyen epizódot az Aiden Caldwell hangját adó Jonah Scott és a Twitch-streamer Leah Alexandra vezették fel, amelyben több egyéb mellett bemutatták, hogyan fog működni a játék kooperatív módja. Ennek keretein belül az egyik játékos lesz a szervergazda, a többiek pedig csatlakozni tudnak majd hozzá. Ez esetben mindenki megtarthatja az itemjeit, illetve az előrehaladást is. Ezen kívül pedig ugyan lesznek olyan szakaszok, amikor döntést kell hozni, ebben pedig minden játékos szavazhat, az utolsó szót mindig a hoszt fogja kimondani.

Az ismertetést követően pedig gameplay videón is bemutatták azt, amiről addig beszéltek. Láthatunk a videóban több különböző zombi ellenfelet is, miközben minden játékos más-más szerepet tölt be, függően attól, milyen fegyverrel vannak felszerelve. Szántak időt azonban még arra, hogy bemutassák, az előző generációs konzolokon hogyan fog futni a játék.

Dying Light 2: Stay Human 2022. február 4-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4 és 5, Nintendo Switch, Xbox One és Series X|S konzolokon.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(borítókép)

Kövess Minket!