Hirdetés

Máris bukás lenne a free to play PUBG?

Ti kipróbáltátok már az ingyenes PUBG-t?

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

Két napja mi is beszámoltunk arról, hogy egyik legnépszerűbb Battle Royale játék, a PUBG, hosszas várakozás után free to play modellre váltott. Mostantól bárki elmerülhet a játékban, teljesen ingyen. Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy a váltás nem hozta meg a várt sikert.

Az első órákban még minden jónak tűnt, az aktív játékosok száma az addigi hetek és hónapok átlagjához képest, a duplájára ugrott. Az ingyenes PUBG első napján 668.706-nál tetőzött az egyszerre játszó játékosok száma, tegnap azonban már csak 625.564-nél. Nem drámai a visszaesés, de valószínűleg ettől többre számítottak a fejlesztők.

Arról nem is beszélve, hogy hiába próbálkoztak új játékelemekkel, hiába kedveskednek ajándékokkal az eddig is aktív játékosok előtt, a többség csalódott. A játék Steames adatlapját elárasztották a negatív értékelések, amik mind arról szólnak, hogy a veterán játékosoknak nem tetszik az ingyenes PUBG és kérik vissza az évek alatt a játékba ölt pénzüket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • nagyonjo33 13 napja
  Aki álló pénisszel szokott ugrani pocsinkiba az írjon egy gg-t!
  0 1 Válasz
  • Hubertus92 13 napja nagyonjo33
   only pochinki since beta! gg
   0 1 Válasz
 • centre_syrup 13 napja
  XD
  0 0 Válasz
 • AndyAoki99 13 napja
  xd
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 12 napja
  bg
  0 0 Válasz
 • SAWTaylor 10 napja
  Az alapokkal van a baj, hogy a pubg régen is egy baba öltöztető játék volt csupán amiben jó bonyolult és hosszú idő volt a babákra ruhát szerezni meg nem volt szépségverseny, mint a többi ilyen öltöztetős játékban. Aki BR-t akar játszani annak ott a warzone vagy a cod mobile. Az van úgy megcsinálva ahogy van értelme a BR-nek. A pubg értelmetlen, monoton játék.
  0 0 Válasz
  • Triasz 2 napja SAWTaylor
   Facepalm
   0 0 Válasz
   • SAWTaylor 2 napja Triasz
    De valójában majd a Battlefield fogja megadni az igazi coop érzést, abban a CoD el van maradva.. Vagy csak a magyar emberek.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés