Elfeledkezett rólunk a Valve? - Hetek óta csend honol a CS:GO körül

Elfeledkezett rólunk a Valve? - Hetek óta csend honol a CS:GO körül

Nem mondhatnánk, hogy az utóbbi 2-3 hónapban túlzásba vitte volna a Valve a munkát.

Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de kicsit olyan mintha a Valve egyszerűen elfeledkezett volna a CS:GO-ról. Az utolsó tartalmi újítást, javítást hozó patch tavaly december közepén volt, de ha igazán hasznos és méretes frissítést keresünk, akkor egészen november elejéig kell visszamennünk.

Pedig bőven lenne mit pakolni egy új patchbe. Hibajavításokra mindig szükség van, Ancient még mindig finomhangolásért kiált, ideje lenne kivenni a játékból az eredetileg december 20-ig hirdetett Major Viewer Passt és a coinokért szerezhető dropokat és ott van a Dreams & Nightmares láda is, aminek szintén még tavaly decemberben kellett volna megérkeznie.

Ehhez képest január közepéhez érve itt ülünk, némán nézünk magunk elé és azon gondolkodunk, hogy mi a helyzet? Ennyire sokáig tart a Valve téli álma? Tengernyi lenne a tennivaló, a műhely tele van szebbnél szebb skinekekkel, amik mind helyt kaphatnának egy új ládában, de még az előzőre beígért ládát sem kaptuk meg.

Összegyűjtöttük a legszebb friss skineket. A galériáért kattints a képre!

Ha bizakodóak szeretnénk lenni, akkor azt mondanánk, hogy valami nagyra készül a Valve és aztán egy olyan patch jön majd hamarosan, ami minden tekintetben hibátlan lesz. Ha viszont a realitás talaján maradunk, akkor egyszerűen azt mondjuk, hogy a Valve semmit sem csinált november óta.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!