Hirdetés

A Humble Bundle is beszáll az Epic és a Steam harcába

Olcsóbbak lesznek a Humble Bundle játékcsomagjai, és saját klienst is kap a szolgáltatás.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Intel Extreme Masters Winter 2021

Vitality vs. NiP

Hirdetés

Közleményben mutatta be a Humble Bundle a Humble Choice tagság változásait, amelybe az ára és az előnyök is beletartoznak. A Humble Choice keretein belül az arra előfizetők minden hónapban játékgyűjtemények közül választhattak, ezekből pedig több "szint" is volt. Most viszont már csak egy ilyen lesz, ezt 12$-os vételáron szerezhetjük be. Az, hogy milyen játékok kerülnek bele a csomagba, havonta változik, de a Humble ígérete szerint januárban például 171$ értékben kaphatunk új címeket. Aki pedig feliratkozik, azok megkapják előre a teljes listát, illetve nem kell választaniuk, mely játékokat tartanák meg.

Nem ez az egyetlen újdonság, melyről lerántotta a leplet a Humble. Érkezik ugyanis a Humble app is, mely egy önálló játékkliens lesz PC platformon. A kliens lehetővé teszi, hogy elérjük a Humble Games Collectiont is. Ez februárban érkezik, és többek között a ForagerWizard of LegendDodgeball AcademiaUnsighted, illetve a Void Bastards is felfedezhető köztük. A játékokat viszont, melyeket kapunk, más kliensekben beváltható játékkulcsokként kapjuk meg, így ez az alkalmazás nem lesz jelen állás szerint alkalmas még arra, hogy a játékot is futtassa. A Humble szerint az, aki kihagy egy hónapot, vagy lemondja a tagságát, nem fog hozzáférni a Humble Games Collection-höz. Azok, akik most is rendelkeznek Humble Choice tagsággal, automatikusan tagok lesznek az új modellben, független attól, hogy milyen módon vannak előfizetve.

A Humble Bundle ötlete 2010-ben vált valósággá, és a fizess-amennyit-akarsz modellt követte a kezdetek óta, a bevétel egy részét pedig jótékony célra fordította. Hamar nagy sikere is lett, kedvelt lett a játékosok és a fejlesztők által is. Az évek során számtalan változáson esett át az oldal, alap felfogásától viszont nem tért el, a Humble állítása szerint 2010 óta ráadásul 200 millió dollárnyi (62.5 milliárd forintnyi) összeget adományoztak már jótékony célokra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés