Ötletes új módszerrel harcol a Warzone a csalók ellen

Ötletes új módszerrel harcol a Warzone a csalók ellen

Végre valami, ami igazán fájhat a csalóknak.

Egy párszor már mi is megénekeltük, hogy bár nagy lendülettel élesedett tavaly a Call of Duty széria, és így a Warzone új anti-cheat rendszere, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Legalábbis eddig nem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne dolgoznának a fejlesztők és ne tanulna a program minden nap valami újat.

Az új patch például egész ötletesen veszi fel a harcot a csalók ellen. Teljesen kitiltani őket roppant nehéz, ahogy lépést tartani a folyamatosan megjelenő és frissülő új csalásokkal is. Éppen ezért gondolták úgy a Warzone csapatában, hogy ha nem megy a ban, akkor mi lehhe ha megpróbálkoznának a nerffel?

A legutóbbi patch óta, sok játékos panaszkodik, már elterjedt a hír a csalók között, hogy a RICOCHET anti-cheat csökkenti a fegyverek sebzését annál a játékosnál, amelyik csal. A rendszer megjelöli a profilját és egyelőre ismeretlen időre, egyszerűen lenerfeli a fegyvereit.

A nerf akkor is marad, ha éppen az adott profil nem használ csalást, csak korábban használt. Azt viszont nem tudjuk, hogy örökérvényű-e a nerf vagy csak bizonyos ideig tart és ha huzamosabb ideig mellőzi a csalást egy korábban lebukott játékos, akkor a rendszer visszaállíthatja-e a fegyvereit a normális értékekre.

Az viszont biztos, hogy ezzel teljesen új fronton támadják a CoD-osok a csalókat, ami ha beválik, talán más anti-cheat programok, más játékok is átvehetik a módszert.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!