Az Eufória színészével vált teljessé a The Last of Us sorozat szereposztása

Az Eufória színészével vált teljessé a The Last of Us sorozat szereposztása

Egyre jobban várjuk már, hogy kész formában láthassuk a sorozatot.

Ha hirtelen kívánhatnánk hármat, az biztos a kívánságok között lenne, hogy hadd lássuk már az HBO The Last of Us sorozatát. A projekt létezését 2020-ban erősítették meg, azóta pedig gőzerővel zajlik a forgatás. Mi, rajongók azonban egyelőre csak a lesifotókra és a szereposztásról érkező hírekre csorgathatjuk a nyálunkat, valamint bizokodhatunk benne, hogy még idén premiert kap a sorozat.

Apropó, szereposztás. Jónéhány neves karakter megtestesítőjét bemutatták már be, most pedig újabb név csatlakozott a brigádhoz. Nem más, mint az Eufória Gia Bennettje, Storm Reid. A 18 éves színész Riley Abelt alakítja majd a sorozatban, ezzel tehát megerősítést nyert, hogy ilyen vagy olyan formában, de a sorozat feldolgozza majd az első The Last of Us játék DLC-jének, a Left Behind sztoriját is. Két lehetőséget látnak maguk előtt a rajongók, vagy visszaemlékezések formájában elevenedik majd meg előttük a Left Behind vagy a sorozat csavar egyet a történeten és valahogy egybemossa majd a Left Behind és az alapjáték történetét.

Galériában gyűjtöttük össze a főbb karakterek megtestesítőit és néhány izgalmas forgatási fotót is. A galériáért kattints a képre!

Egyre kevésbé tudunk türelmesen várni, pedig sajnos más lehetőségünk nincs. Egyes pletykák szerint idén nyáron kaphatunk előzetest a sorozatból, a premier pedig az év végén lehet, de arra is jó esély van még, hogy a bemutató csak 2023-ban lesz esedékes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a galériában használt képek forrása: shacknews.com és twitter.com/TheLastofUsNews
Galéria

Kövess Minket!