Megkapta a jussát a Vaják - Őrült népszerűségnek örvend a The Witcher 2. évada

Megkapta a jussát a Vaják - Őrült népszerűségnek örvend a The Witcher 2. évada

Szerinted melyik volt ütősebb? A The Witcher első vagy második évada?

Bár bőségesen kapott kritikát a Netflixes The Witcher sorozat második évada, ezekből tanulnia kell a produkciónak és a folytatásra azok alapján kijavítani hibákat, átgondolni lépéseket. A kritika azonban csak egy dolog, a nézői elismerés és népszerűség pedig egy másik. Az érme ezen oldalán pedig a The Witcher köszöni szépen, remekül van.

Elképesztő népszerűségneg örvend a sorozat második évada, habár az elsőt még nem érte utol. Ráadásul a Netflix sorozata miatt sokan újra vagy éppen frissen kaptak kedvet a játékokhoz is, ami alaposan megmutatkozott a The Witcher 3: Wild Hunt számain is.

A széria második felvonása alaposan belopta magát a nézők szívébe, olyannyira, hogy az máris bekerült a Netflix 10 legnézettebb sorozata köré. Olyan őrületes számokat társíthatunk a The Witcher 2. évadához, mint az első héten elért 2.2 milliárd percnyi összes megtekintés vagy az első 28 napban elért 462 millió megtekintett óra.

A Netflix 10 legnépszerűbb sorozata, a szériák első 28 napja alapján

Geralt és Ciri sztorija pedig folytatódik. Már hivatalosan is készül a 3. évad, ám arra valószínűleg 2023-ig kell majd várnunk.

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!