Hamarosan érkező Quinn reworkot jelentett be a Riot

"Valor, vissza a gyárba!" - Quinn-ékre alapos változások várnak az idei szezonban.

Quinn lassan egy évtizede lesz a League of Legends ismert bajnoka, bár teljesítménye sohasem volt stabilnak mondható. Az elmúlt évek alatt számtalanszor ugrált ki, és be a metába, de úgy igazán sosem mutatott stabil teljesítményt. A ranged top lane, azurit sasával a 8. szezonban egy nagyon rövid ideig birtokolta a dobogós helyezéseket, de ez sem bizonyult elégnek a Riot számára. A Summoner's Riftben eltöltött kilenc év alatt soha nem találta meg a helyét a hierarchiában, és a Riot Games szeretné, hogy ez megváltozzon. Ennek érdekében egy jelentős Quinn-frissítést terveznek. A LoL vezető producere, Ryan Mireles szerint „határozottan belső érdeklődés mutatkozik a Quinn-rework iránt”.

Season 5 óta most került csak először közel hozzá a hős, hogy bármiféle változtatást kapjon, mivel „wildcard pick”-ként bekerült a játékosok által vezérelt VGU-szavazásba, amelyet Udyr végül elsöpört. 

„Mindig dobok egy wild card-ot ezeken a listákon, hogy felmérjem a közösség érdeklődését – ismerte el Mireles a 12. season elején –, és sokan kérdeztek már egy Quinn VGU-ról, ezért rádobtam, hogy lássam, hány szavazatot kap. .”


Quinnt legutóbb a tavalyi szezon végén, a 11.21-es LoL patch-ben nerfelték, és a Heightened Senses képessége már csak 20-60%-os bónusz támadási sebességet tesz ki, az eredeti 20-80%-os változás előtti sebességhez képest. Azelőtt csak egyetlen jelentős változást – a Blinding Assault buffot – kapott a 8. szezon vége, és a 11. szezon eleje között. A felső sávban elfoglalt szerepében, Quinn tekintélyes 50,94%-os győzelmi aránnyal büszkélkedhet, de ez az elég alacsony 1,19%-os választási arányának tudható be.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!