Pontosan kik és hová igazoltak? - Megbeszéljük élőben

Pontosan kik és hová igazoltak? - Megbeszéljük élőben

Szerinted melyik csapat lesz 2022-ben a legerősebb, a legeredményesebb?

Frissítés:

Sajnos előre nem látható oko miatt az adást egy nappal el kell csúsztanunk. Ma (01.20) este tehát elmarad, de nem kell rá sokat várni, holnap (01.21) bepótoljuk.

Az eredeti cikk:

Rég volt már, hogy ilyen sok és ilyen lényeges cserék történjenek a profi CS:GO mezőnyben, legalábbis nem egyszerre. Mindig voltak őrült nagy átigazolások (NiKo a G2-hoz, device a NiP-hez), de az utóbbi években ezek az események szét voltak szórva, míg most, szinte minden top csapat 2021 végén és 2022 elején cserélt.

Olyan sok és olyan fontos cseréket léptek meg, hogy azokkal nem árt tisztában lennie annak, aki idén is követni szeretné a legnagyobb versenyeneket. Éppen ezért holnap, január 20-án egy átfogó beszélgetést tartunk az esport1tv Twitch csatornán, ahol áttekintjük az újonan alakult csapatokat és felállásokat.

Az adást STRICKEN vezeti majd, mellé pedig leskisson és jómagam (Sziky) csatlakozunk hangulatfelelősként. Az élő adás este 6 órakkor kezdődik majd, és nagyjából két órán keresztül, veletek együtt beszéljük majd át a legizgalmasabb cseréket és persze az előttünk álló, roppant izgalmas 2022-es szezont is.

Ne feledjétek, holnap este 6 óra, esport1tv!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!