Melyik R6S operátorok lesznek benne az új Rainbow Six játékban?

Melyik R6S operátorok lesznek benne az új Rainbow Six játékban?

Ti kipróbáljátok majd az új R6 játékot?

Egyetlen nap és végre megkaparinthatjuk az új Rainbow Six játékot, feltéve, ha vevők vagyunk az Extraction nyújtotta játékélményre. Ezúttal ugyanis nem a kompetitív meccseken, nem az e-sporton, hanem a kooperatív szórakozáson van a hangsúly, ami sokaknak nem tetszik.

40 eurós árcédulával nyit az Extraction, ami még mindig nem győzött meg sokakat. Pedig a fejlesztők minden erejükkel a Siege bázisát vették célba, az azonos karakterek reményeik szerint átcsábítanak majd játékosokat. De pontosan mely R6S karakterek játszhatóak az Extractionben?

Kezdésnek 18 operátor kap helyet a játékban, többé-kevésbé ugyanolyan képeségekkel, mint az R6S-ben, de apró változtatások azért lesznek. A tervek szerint pedig, a jövőben a játék újabb R6S operátorokkal bővülhet majd. A következő galériában azokat az operátorok gyűjtöttük össze, melyek az R6S után az Extractionben is tiszteletüket teszik, már annak megjelenésekor is.

A galériáért kattints a képre!

Aki már a megjelenés előtt is belenézne a játékba, azoknak tudjuk ajánlani az Esport1 két veteránjának esti streamjét Twitchen. Körülbelül este 10 órától Heldeus és TZeus közösen próbálják ki a játékot, a következő csatornákon követhetitek őket: twitch.tv/tzeustv és twitch.tv/heldeus.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!