Warzone: A csalók jóvoltából már nem csak a repülők tudnak repülni a játékban

Warzone: A csalók jóvoltából már nem csak a repülők tudnak repülni a játékban

Újabb fajta járművel is "találkozhatunk" a levegőben, ám ennek ezek sofőrjein kívül más nem örül.

Az ég kék, a fű zöld, a csalók pedig találnak új módot arra, hogy vagy csak a maguk javára, vagy mások kárára (vagy akár egyszerre mindkét módon) előnyt szerezzenek. Ez a "segítség" pedig többféleképpen állhat rendelkezésükre: szinte minden lövésük eltalálja az ellenfelet, mert a program segít a célzásban; akár a pálya túlsó végéről is látnak mindenkit, hogy épp hol vannak; vagy éppen az autók kapnak szárnyra és szállnak fent a magasban.

A probléma ismét visszatért a játékba, egyre több játékos panaszkodik arra, hogy a csalók már autóval repülnek, erről pedig több videó is felkerült már a különböző tartalommegosztó oldalakra. Ez a játékos például hiába próbált odafigyelni, hogy észrevétlen maradjon a fák között, egy autó szállt el felettük és lőtt rájuk teljesen tisztán:

A New York Subliners e-sportolója, Swishem is összefutott már repülő autókkal, ő poénosan csak annyit jegyzett meg: "ők már megkapták a meg sem jelent Harry Potter-kiegészítőt".

A csalók így ismét megtalálták a módját, hogyan röptessék meg a négykerekűeket, azt viszont nem tudni, mindezt hogyan tudták visszahozni a játékba. A Raven Software hivatalosan még nem nyilatkozott a témában, de az előző hasonló történet esetében néhány napig tartott, míg autóval is szárnyra tudtunk kapni, így ennek kijavításáig jobb híján érdemes lesz az eget is kémlelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!